Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #33 üzenetére
Nem ips,ettől függetlenül a betekintési szög nekem rendben van,ezzel sosem volt bajom. A pontos technikát nem tudom megmondani,arról hallgatóznak a készítők
-
maszekember
aktív tag
De a psp-t nem tudod teljes értékű tabletként használni,sokféle más alkalmazással gazdagítani a képességeit,nincs webkamerája (csak opcionálisan) , és nehezebb is rá tenni a különféle játékokat. Akkuidőben is gyengébb (a moddolthoz képest) . Egyetlen előnye,hogy talán ergonomikusabb (bár annyira erre sem vennék mérget) .
-
maszekember
aktív tag
-
maszekember
aktív tag
Nekem is volt Playem,ráadásul most januárban vettem,és 2013-ban hardveresen már túlkoros volt. Úgy hogy rootoltam,bootloadert unlockoltam,kernelt cseréltem benne,és úgy már fel lehetett húzni a procit 2-Ghzig is. Az androiddal volt az egyetlen bajom,telefon op.rendszerként szerintem nagyon megbízhatatlan (még mielőtt belepiszkáltam volna,az előtt is jellemző tulajdonsága volt) . A GamePad annyival jobb,hogy a hardver ma ia megállja a helyét,illetve,hogy nem csak olyan játékokat lehet játszani a fizikai kezelőszervekkel,amiket úgy programoztak (Playen ez csk külön programmal volt lehetséges,de pölö a joy akkor sem működött soha) , ellenben az Archoa megoldása sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb.
-
maszekember
aktív tag
A GamePad kifejezetten úton való játékra lett készítve,ugyan ezt egy kontrollerrel nehezebb kivitelezni,bár otthon meg kényelmesebb a normálisabb irányítás (mondjuk akkor már egy OUYA-t vennék) .
Egyébként szerintem érdekes cikk lenne,hogy mégis hogyan lehet összekötni egy egyszerű tabletet egy igazi másik eszközzel,a játék céljára.
-
maszekember
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged