- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.dani95
csendes tag
Kivehető a táblagép ??
-
dkarcsy95
tag
Már eleve nem lehet akkora bukás az android,mint játékkonzol,ugyanis nagyon elterjedt.Mikor rájönnek a játékgyártók,hogy ha eladnak egy játékot 1 dollárért,már az is megéri nekik,hisz nagyon nagy a felvevő piac. Ha csak az androidos készülékkel rendelkező emberek 10%-a venne hivatalosan játékot,még úgy is bőven volna bevétel. Warez....mindig is volt warez,minden platformon,ps2-től kezdve pc-n,psp....stb.Csak idő kérdése,amíg egy konzolt fel nem törnek.
-
fojuzer
aktív tag
Nos mai napon ez 44.00.-HuFt igaz szállitási s egyebb költség nélkül,háát eléggé barátságos az ára.Más kérdés kinek éri meg,szükségeltetik??
-
=Mentor=
őstag
150 * 280 * 1.27 + a magyar pofátlansági felár = 70 ezerért megvehető lesz itthon
-
atike
nagyúr
Nocsak. Nem is tudtam, hogy ez is van már...
-
atike
nagyúr
Real Steel
Deer Hunter 3D
Dungeon Hunter 3Csak úgy hirtelen még egy pár...
Szerk:
Rio-t kivettem, már volt -
VD
őstag
Egy újabb gagyi játék iOS-re és Droidra: [link]
-
no1r
őstag
válasz
Cyberpunk #55 üzenetére
utazás közben játssz olyannal amihez nem kellenek gombok
nem kell telhetetlennek lenni. ámbár ezért van még mindig piaca a kézikonzoloknak. én nem vagyok HC gamer, így utazás közben nyomok olyan gémet ami érintőre is ki van találva, játszható. viszont ilyen aspektusban ennek a 7colos méretnek nem sok értelmét látom. egyszerűen túl nagy -
no1r
őstag
válasz
Cyberpunk #53 üzenetére
csapsz hozzá gamepadot, vagy billentyűzetet+egeret, esetleg jelen esetben itt vannak a fizikai gombok (amik nem tudom így használhatóak lennének e)
amúgy számomra leginkább az ergonómia miatt kiesnek ezek a fizikai controlleres táblák. kényelmetlen lehet főleg ekkora méreten. de még a 4,3'' sxs-en sem tudnám elképzelni. inkább usb-vel vagy kékfoggal csatlakoztatva
-
butyek
senior tag
Na ezen már lehetne normálisan játszani.
-
HuMarc
veterán
Mert már nagyon sok játékos casual. Nekik egyszerű játékok kellenek. Amikor a PS1 megjelent, minden játékos HC volt. Mára már a 7 éves kispisisektől kezdve a 40-50 éves korig nagyon sokan játszanak különböző szinteken: Casual, alkalmi játok, HC gamer. Ha keresel, találhatsz HC játékot: Sine Mora, Dark Souls mondjuk.
-
Senais
aktív tag
Csak én vagyok az egyedüli, aki utálja ezeket a "jó" grafikájú játékokat? Már nem azért, de egyik se produkálja azt a játékélményt, amit a sokkal rosszabb grafikájú ps1 játékok... Túl egyszerűek, szájbarágósan mondják el, hogy mit kell csinálni, miért akar minden játékfejlesztő az amerikaiak kedvében járni?...
-
Prof01
veterán
Ezt egész jól beárazták!
Ha nem kapkodja magát a Sony, sok, minőségi játék megjelentetésével, akkor bizony nem sok jóra számíthatnak.. -
anulu
félisten
-
VD
őstag
Nekem nem kell bemutatni!
HuMarc
"Bukás a PlayStation Vita" [link]
"Lassan, de biztosan haldoiklik a PS Vita"[link]Sajnos ezen cuccok ideje lejárt. Anno már a szifonnal temették a piacot, de azért mindenki optimistán várta a 3DS és a VITA-át. Egyik se hozta várakozásokat. Mese nincs. Annyira elterjedt és kiforrott a droid, hogy következő 2-3 éveben már a játékpiacot is át fogja rendezni.
-
gybazsi
senior tag
Külsőre azért van egy enyhe PSP beütése a cuccnak.
-
VD
őstag
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
Nova 3 [link], Asphalt 7 [link], Modern Combat 3 [link], Gangstar Rio: City of Saints [link].De hamarosan jön az Unreal Engine-s Wild Blood [link]gameloft cucc is. De ez csak pár gagyi androidos játék...
A GTA 3 már jóideje kint van, a Carmagedon-t készítik.
A Vita meg elismerten hatalmas bukás lett. Én is vártam, hogy hú de fasza lesz, de óriási csalódás volt miután kipróbáltam.
A PSP-t egy héttel azután eladtam, hogy megvettem a tab-ot. Egy emulátor és ha akarom 10"-on tolom azt amit korábban a negyedén. (De persze nincs warez, mert akkor nem írnak játékokat... hát hogyne.) Idáig egyedül a fizikai gombok hiányoztak, de ezzel a cuccal már az is megoldott. Ráadásul egy Vita árának feléért. -
atike
nagyúr
"Majd ha olyan tartalommal bíró játékok jönnek ide, mint konzolokra. Akkor. "
Erre írtad, hogy:
"De nem fognak jönni."
Én meg kérdezem, hogy miért ne jöhetnének...? Azért mert nem csak a játék használja majd a rendszert? Nem hinném, hogy befolyásolja majd egy játék lehetséges tartalmát. És azért már most is van nem egy-két elég komoly szintű összetett (és kevésbé összetett is tény) játék... És ha lesz egy ilyen félig meddig céleszköz, miért ne lehetne, hogy még több színvonalas jöjjön...?
-
Carbonado11
tag
De fain!Nekem 7 colos Tabom van és amikor játszom rajta,mindig a hardveres gombok hiányoznak...Ezek szerint ennek vége.Előbb is kijöhetett volna ez a fajta kütyü.Hogy úgymondjam ez a táblagépek evolúciójának egy fontos ága! (szvsz)
-
Beri78
őstag
mindenki ezt fogja venni, ha csak a többiek nem csökkentenek drasztikusan árat....
-
HuMarc
veterán
Igen, csak mire javítottam volna, már nem lehetett. Tehát: 150 €-ért azaz 43 000 Ft-ért elég jó lenne az ára. Már ha lennének rá igazán jó játékok. Sok igazán jó játék.
@Cyberpunk (#22) De nem fognak jönni.
@Dante32 (#23) Nekem van is PSP-m, de keveset használom (már) És most PS Vita-n vagy PS3-on vacillálok.
@Cyberpunk (#25) Nem is azért, hanem mert a PS Vita játékra van kihegyezve, de itt nem csak a játék használja a rendszert, hanem a háttérben futó alkalmazások is.
-
HuMarc
veterán
válasz
Levi941127 #16 üzenetére
150 euróért? Nehezen lesz az S4-es.
-
Határozottan tetszik!
-
H-ger
tag
és milyen játékok lesznek rá?
szerk, ja Androidos
-
Levi941127
senior tag
Remélem az a procceszor egy Qualcomm S4-es lesz
-
tjb007
nagyúr
-
Dante32
tag
Jól néz ki és az ára is jó.
Azért az se mindegy,hogy milyen játékok lesznek hozzá.Még,ha 1000 lesz is. -
ZeroLimit
tag
azta a psp jobb
-
Ez baromi jó ár!
Azért megmaradok a Nexus 7 mellett, mert azt legalább el tudom tenni, de ennek a két "fülével" már pont a kis tablet előnyét veszíteném el.
-
atike
nagyúr
Királyság.
Ha ez piacra kerül teljességgel megcsinálja a "helyét" az Ouya-nak is egyben. Azaz tényleg game platform is lesz az Android. Nem lesz konkurencia a next-gen konzoloknak, de nem is az lesz a cél...
-
bagkri01
őstag
Ez tetszik nekem. Játékhoz ideális (a gombok miatt), de netezéshez már nehézkes a használata a nagy oldalsó káva miatt, de azért meg tudnám szokni.
-
HuMarc
veterán
válasz
anubys1984 #6 üzenetére
Szerintem se
-
anubys1984
aktív tag
Ez nagyon jó ötlet lenne, csak szerintem nem ekkora méretben. 5 col fölé ilyen téren nem kéne menni.
-
danee992
tag
nexus 7-ről le is tettem ezennel
-
HuMarc
veterán
A PS Vita 5 colos kijelzőjének is nehezen nyúlok be a közepére. Akkor 7 collal mit kezdjek?
Lehet, hogy nekem van kis kezem, de nem hiszem, hogy bárkinek van 2,5 centivel hosszabb ujja az enyémnél, annyira azért nem kicsi. Ja és egyébként ez kicsit sem PS Vita koppintám amúgy...
@VD (#1) +1
@anulu (#2) +1
Ui.: 150 USD, azaz 34,069.53 HUF
Kicsit jobb az ára, mint a PS Vita-nak... De sajnos az igazán minőségi játékok elmaradnak róla.
-
VD
őstag
Az utolsó szög a kézikonzolok koporsójába....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest