- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
Cyberpunk #55 üzenetére
utazás közben játssz olyannal amihez nem kellenek gombok
nem kell telhetetlennek lenni. ámbár ezért van még mindig piaca a kézikonzoloknak. én nem vagyok HC gamer, így utazás közben nyomok olyan gémet ami érintőre is ki van találva, játszható. viszont ilyen aspektusban ennek a 7colos méretnek nem sok értelmét látom. egyszerűen túl nagy -
no1r
őstag
válasz
Cyberpunk #53 üzenetére
csapsz hozzá gamepadot, vagy billentyűzetet+egeret, esetleg jelen esetben itt vannak a fizikai gombok (amik nem tudom így használhatóak lennének e)
amúgy számomra leginkább az ergonómia miatt kiesnek ezek a fizikai controlleres táblák. kényelmetlen lehet főleg ekkora méreten. de még a 4,3'' sxs-en sem tudnám elképzelni. inkább usb-vel vagy kékfoggal csatlakoztatva
-
VD
őstag
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
Nova 3 [link], Asphalt 7 [link], Modern Combat 3 [link], Gangstar Rio: City of Saints [link].De hamarosan jön az Unreal Engine-s Wild Blood [link]gameloft cucc is. De ez csak pár gagyi androidos játék...
A GTA 3 már jóideje kint van, a Carmagedon-t készítik.
A Vita meg elismerten hatalmas bukás lett. Én is vártam, hogy hú de fasza lesz, de óriási csalódás volt miután kipróbáltam.
A PSP-t egy héttel azután eladtam, hogy megvettem a tab-ot. Egy emulátor és ha akarom 10"-on tolom azt amit korábban a negyedén. (De persze nincs warez, mert akkor nem írnak játékokat... hát hogyne.) Idáig egyedül a fizikai gombok hiányoztak, de ezzel a cuccal már az is megoldott. Ráadásul egy Vita árának feléért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest