- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Skynet258 #19 üzenetére
"Ez a nem rikító arany szín szerintem elegáns, csak az emberek már csak divatból is fikázzák"
Nem rég volt nálam egy galaxy s6 edge+ gold platinum színben, és képekről először én is azt mondtam, amit most te. Nem rikítő ez, sőt, egész elegáns.
Aztán kézbe vettem. Kár volt. Okádék, borzasztóan giccses és képek alapján pont ugyanilyen, mint ez a monitor.Biztos van az a környezet, ahol jól mutat, de nem fogja minden második ember berakni a nappalijába.
És hidd el, hogy ha bármikor, bármi szar/csúnya a nagy többség szerint, akkor valaki mindig előjön azzal, hogy "csak divatból fikázod". 10-ből 9-en nem divatból szoktak fikázni.
-
D.Va
őstag
válasz
Skynet258 #19 üzenetére
Abszolut egyetértek! Ez nem giccs kategória, egy elég szépre sikerült dizájn. Egy elegáns letisztult üzletben, egy igényes irodában sokkal jobban nézne ki egy ilyen monitor az asztalon mint egy egyszerű fekete tégla... Ráadásul az ügyfelek az asztal másik oldalán a monitor hátulját látják... Nyilván egy kuplárájos asztalon tök mindegy, de egy igényes helyen jól mutatna ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest