- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor utoljára: nem. Nem a 750Ti felett van kicsivel, hanem a GTX950-el egy szinten, lásd teszt.
Igen, olvastam gbors alapos írását (valaki említette lejjebb), ami nekem is nagyon tetszett, de Ő kevesebb játékot tesztelt, mint a fenti oldal, a német cikk alapján nekem árnyaltabb a kép.De akkor már olvassuk el a témába vágó alábbi bejegyzéseket is, ezek alapján egy megfelelő árcédulával szvsz simán lesz helye a Polaris 12-nek.
IGP 2016 - az Intel HD530 tesztje
Mythbusting #2: az IGP-kről és a belépő szintű VGA-król(#66) PuMbA
Ennek magad is utánajárhatsz:
Intel Core i5-6500T - Graphics Max Dynamic Frequency 1.10 GHz
Intel Core i5-6500 - Graphics Max Dynamic Frequency 1.05 GHz
Nem az IGP fogyasztása lesz az, ami visszafogja a rendszert, vagy amiért throttling-olna a proci... -
Oké, majd válaszolok, ha nem write only nyomod.
(#55) PuMbA + (#58) PuMbA
Nekem is volt 8470p-m, és az IGP Win7 alatt nem volt túl meggyőző, pl. anno Trine-al akartam játszani, de azt sem vitte túl júl, textúrahibákat csinált, stb. (2*4GB RAM-mal).A mostani asztali konfigomban is HD 530 csücsül az i5-6500T-n, DDR4-es dual channel RAM-mal, de nem vagyok lenyűgözve a teljesítményétől, pedig több, mint egy éve piacon van, és azóta csiszolhattak volna rajta. Persze az általad felsorolt 10-15 éves játékok nyilván szépen futnának rajta, csak nekem nem ez jelenti a mércét. Pl. Heroes of the Storm 720p/Low beállításokkal hoz elfogadható fps-t, ami minden, csak nem egy élmény.
Szóval szvsz messze van még a teljes értékű HTPC/casualgamer címkétől az Intel integrált megoldása.
Ha moba-kat, Blizzard címeket, indie játékokat normális sebességgel, 1080p-n, minmum medium részletességgel fog tudni futtatni ez az új lapka, akkor már megéri. Egy Pentium, vagy i3 mellé tökéletes lenne.
-
válasz
twollah1976 #27 üzenetére
Intel IGP driver-e hamarabb elavul, mint hogy kettőt pislantanál.
-
Ha picivel a 750Ti teljesítménye fölött jön, új fícsörökkel, és aktuális drivertámogatással, akkor nyerő lehet.
Low profile, single slot, vagy passzív bordával is adhatnák, ha már nem akar megjelenni az RX460 LP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest