Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
A hálózat eldobást ugyan javították, de jött újabb hiba. Most azt csinálja hogy hív valaki felvillan a kijelzőn a neve és egyből ki is nyomja a teló magától. De úgy, hogy még a hívás listában sem látszik hogy ki keresett.
Kezdem rohadtul utálni az applet is -
Tibee86
nagyúr
A 13-as verzió eddig a leggázabb szoftver szerintem, pedig azt hittem a 11-et nehéz lesz felülmúlni. Szerencsére engem egyik hiba se talált be, pedig a fórumon lehetett érdekességeket olvasni, egyedül a 13.2.2-nél a memória para, az konkrétan olyan volt, mintha nem is lett volna a telefonba, viszont a 13.2.3-mal helyreállt.
-
Petester
senior tag
"amit ugye minden ios felhasználó elolvashat a saját készülékén"
Igen, akinek már fent van valamelyik 13-as verzió. Én még nem engedtem rá a telefonomra az ios13-at, mert a hálózat eldobálós problémától tartottam és vártam a javítócsomagot rá. Így engem pl érdekelnek és érintenek az ilyen jellegű hírek (is).
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Schuler888
üzenetére
A négy közül melyiket érzed olyan "kritikus" hibának?

Biztos kellemetlen annak aki tapasztalja ezek közül valamelyiket, de szerencsére ott a másik tökéletes és hibamentes rendszer.
De értem, hogy neked egy ilyen cikk örömöt okoz. -
Tibee86
nagyúr
Ezzel azért nem tudok egyetérteni, mert a cikkben nincsen semmi, a changelog van leírva, amit ugye minden ios felhasználó elolvashat a saját készülékén, így nyilván nem nekik szól.
Aki pedig nem ios felhasználó azt azért többnyire ritkán érdekli, hogy milyen hibajavításokat (semmiféle újdonságról nincsen itt szó) tartalmaz a frissítés.
Emiatt nem igazán tudok másra gondolni, mint amit leírtam. -
-
Tibee86
nagyúr
Ejjha, cikk egy ilyen hatalmas frissítésről?

Ennyire nincs ötlet már, hogy mivel gyűljön a kattintás meg a komment az oldalon? -
barta1991
csendes tag
"Akinek mobilhálózati problémái (hívások után megszakadó mobilhálózat) voltak az iPhone-ján, az már a hónap elején megjelent iOS 13.2.2 óta elvileg nem tapasztalhatott hasonlót,"
Hát de...csak azóta tapasztalok ilyen csodát. (még a béta volt szar nekem) A 13.2.2 egy rakat szemétre való verzió lett, menekülök előre...mást nem tudok tenni egy 300e forintos telefonnal. Príma. Soha többé ifos.
-
törölt tag
A "nincs szolgáltatás"-t mikor javítják vajon? Tudom, a telefon működését nem befolyásolja szerintük, hiszen nem telefonálásra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kezdem rohadtul utálni az applet is