- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nem szídok én senkit csak azt nehezményezem, hogy eltűntek a már általam 5x említett csodaszerkezetek. Pl. Vaio UX380N-nek nem volt párja, az volt a jó irány!
Abban igazad van, hogy nem volt kereslet és sajnos az árszabásuk miatt nem nyertek teret. Használtan már egész jó árban voltak és az élmény kárpótolt mindenért. Azzal, hogy egy egész irodát (kompromisszumok nélkül, normál win alkalmazásokkal) zsebre lehetett vágni sokmindenkinek belopták magukat a szívébe.
-
hito
nagyúr
válasz
Cathfaern #24 üzenetére
Hülyeséget nem kéne írnod moderátor létedre. Nem benchmarkokat futtatok rajta, COD4-hez meg életemben 2x nyúltam. Igen, van aki munkára akarja használni a tabletet (mert miért ne lehetne egy wines tabletet munkára használni? nem videóvágó vagyok és nem grafikus). Az irodai speciális szoftvereket (számlázó, nyilvántartó, adatbáziskezelő) az esetek 99%-ában win-re írják és egy tableten, UMPC-n gyönyörűen elfutkosnak.
Ehhez képest megszűnni látszik ez a termékvonal a mobiltabletek megjelenése óta. Nekem ennyivel van bajom mindösszesen.
Meg azzal amikor egy 13éves taknyász hülyének néz, hogy a tableten android fut, miről beszélek én?Még mosható pelenkába fosott amikor én már az 5. tabletemet (nem véletlenül nagybetű) nyúztam a google meg még csak álmodott ilyen térnyerésről. Nekem nem jön be a droid tablet őrület. Másik, hogy sok okosról rántanak le egy rakás lóvét holott majdnem ugyanazt tudja egy Galaxy S.
-
hito
nagyúr
"Amúgy igazuk van a többieknek a játékokon kívül (amiket kifejezetten windowra írtak) mindent meg tudsz már csinálni egy androidos géppel."
Kompromisszumokkal, butított szolgáltatásokkal és rettenet vizuális környezetben.
És akkor nem beszéltünk a munkahelyi speciális szoftverekről (na azt futtassa nekem valaki droidon), valamint a combosabb win szoftverekről. Egy droid nem tud és nem is fog tudni kiváltani egy tabletPC-t.
De nekem ezzel se lenne bajom, ha nem a csapból is a droid folyna, a többi termékvonal kárára
-
hito
nagyúr
Csak azért a hiszti, mert amióta kitört a droid-tablet láz azóta a gyártók kb. meg se moccannak wintablet téren. Azért lássuk be, a tablet eredetileg az asztali OS-eké volt. UMPC/tablet piacot megfojtotta a droid és egyéb mobilplatformok és nekem ez rohadtul nem tetszik, ennyi.
-
hito
nagyúr
K*rva droid
Miért nem lehet egy ilyen jó gépet win-el tálalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest