- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin1910
csendes tag
-
Obyboy
addikt
válasz
hyperspace #50 üzenetére
Ha Oxygen OS-ből hamarabb jön OPO-ra a Marsmallow akkor azt tuti feltolom, de lehet lassan rászánom magam a CM13-ra is.
-
Johnny194
aktív tag
Úgy tűnik, hogy kacsa
-
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Marshall7 #44 üzenetére
Igen, ezt elírtam, köszi a helyesbítést.
Csak pakolgattam a telókat a kosaramba a OnePlus accountom alatt, de a paramétereket nem lestem meg az X esetén. Nehogy véletlenül leadjam a rendelést fizetés után, ki is szedek mindent a kosárból, mert most van bent egy One, Two és X.
-
virkir
veterán
válasz
Totheground #35 üzenetére
Meg annak is aki kitalálta a fizikai home gombot a kettőre.
-
MartOOn
addikt
válasz
Tamogatom meg az lg-nek is a hatlapi gombokert... Nem tudtam megszokni...
-
edward2
addikt
válasz
igen egy idióta megoldás.
-
bostone
addikt
Aki "csak" erős vasat akar, annak jó vétel lehet.
-
Obyboy
addikt
Az OPO fórumban ahogy olvasgatom nem nagyon szarakodnak a javítással vagy a cserével, először persze megpróbálják szoftveresen javítani amit lehet de ha hardveres gond van akkor nem nagyon szarakodnak.
Én az OPO-val nagyon meg vagyok elégedve, ha véletlen nem teszem tönkre akkor a OP3-ra nem leszek vevő talán majd az OP4-re... -
Dr. X
aktív tag
Milyen árkategóriába várható itthon? Az előző mennyi volt?
-
Obyboy
addikt
Asszem az ilyen véleményre szokták mondani, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák.
Abban viszont megegyezhetünk szvsz, hogy a oneplus csapatának elég jellegzetes külsőkkel sikerült betörni a mobilpiacra.
Kíváncsi vagyok, hogy tableten vagy órán dolgozik-e a fejlesztő csapat? -
konczy3
senior tag
X fórumból tudom december óta szarakodnak, előtte mindenért cserélték új mindennel gyári dobozban, de január óta többen írták valami megváltozott.
Volt akinek visszaküldték ugyanúgy a hibával, volt akinek hetekig nem válaszoltak, volt akinek majdnem 2 hónapig ott volt és csak javították nem cserélték.
Nézz be ide ha van kedved olvasgatni:http://m.mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_a_oneplus_x/friss.html
-
Marshall7
csendes tag
Ha egy jó árat írnak rá akkor megint dobbanthat egy nagyot a OnePlus.
-
twollah1976
őstag
MircoSD kartyat kezelni fog a telefon?
-
lezuvius
őstag
válasz
peterson1190 #7 üzenetére
HTC M9(3db),OnePlus 2(2db),Xiaomi Mi Note Pro után azt tudom mondani,hogy eléggé túl lett lihegve a melegedesi mizeria a 810 körül. Legjobban az M9-nel érződik ezek közül a melegedés de közel se annyira mint régen a HOX-nál volt.
Tèmához
Nem èrzek kèztetèst,hogy erre váltsam a 2-t de egy esetleges SD bővítés és AMOLED kijelző még változtathat ezen -
peterson1190
tag
Elég sok helyen olvastam róla, videókat néztem, futólag használtam is.
Nekem az elv az, ami nem tetszik,
tehát ha veszek x pénzért egy csúcshardvert, akkor ne az legyen, hogy lejjebb vesszük az órajelet gyárilag és akkor jó nem melegszik annyira, oldják meg úgy, hogy normálisan tudjam használni mint anno egy sd801-est.Htc-nek meg gratulálok szépen megoldották updatekkel a gondot.
-
Matada2.3
veterán
A cyanogen droppja óta nem annyira tud megfogni a 1+, valami extrát kéne felmutatni.
-
aelod
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Nem hangzik rosszul. Nem is kell több mint a Full HD. Már csak egy normális külső kellene.
-
Szakiii
addikt
válasz
Ez nagyon fel lett hypeolva. Htc m9-el van tapasztalatom csak, de nekem semmi problémát nem jelentett az s810, lehet hogy a háttérben leszabályozta néha a procit de az m9 mikrolagok nélkül üzemel, hiába volt az s6nak erősebb hw mégis lagol az m9hez képest. Persze melegedik de egyáltalán nem okoz gondot napi használat során pedig volt hogy 40 percig heartstoneoztam rajta és melegedett de nem volt vészes.
-
istnag
addikt
válasz
Amúgy te használtál SD810 -et? vagy csak olvastál róla, hogy milyen? Erősen túl volt lihegve ez a melegedés dolog.
-
válasz
carbapenem #11 üzenetére
#SuicideFlaghipKiller
-
carbapenem
tag
one+two killer
-
Fehér lesz belőle?
-
törölt tag
Tavaly Októberben jelent meg a 2. Áprilisban meg már jön a 3? Fél évente új csúcstelefon?
-
hyperspace
őstag
Elmúlt 2 héten volt náluk 2 kérdőív (de lehet több is volt), amiben kérdéseket tettek fel csúcskészülékkel kapcsolatban. Furcsa lenne, ha 3-4 hét alatt piacra is kerülne.
-
a.sebi
őstag
ez nem egy nagy eresztés , vajon megéri váltani a kettesről?
-
aelod
veterán
Remélem nem lesz annyira rusna mint a kettes...
-
L4mie
veterán
Vajon meghívásos lesz ez is mint anno volt?
-
Gedeon31
addikt
Garancia mennyire működik gördülékenyen ennél a márkánál?
-
leslien
nagyúr
ezzel már tarolni fognak megint persze ha ua. lesz az ár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest