- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
válasz
peterson1190 #7 üzenetére
HTC M9(3db),OnePlus 2(2db),Xiaomi Mi Note Pro után azt tudom mondani,hogy eléggé túl lett lihegve a melegedesi mizeria a 810 körül. Legjobban az M9-nel érződik ezek közül a melegedés de közel se annyira mint régen a HOX-nál volt.
Tèmához
Nem èrzek kèztetèst,hogy erre váltsam a 2-t de egy esetleges SD bővítés és AMOLED kijelző még változtathat ezen -
Szakiii
addikt
válasz
Ez nagyon fel lett hypeolva. Htc m9-el van tapasztalatom csak, de nekem semmi problémát nem jelentett az s810, lehet hogy a háttérben leszabályozta néha a procit de az m9 mikrolagok nélkül üzemel, hiába volt az s6nak erősebb hw mégis lagol az m9hez képest. Persze melegedik de egyáltalán nem okoz gondot napi használat során pedig volt hogy 40 percig heartstoneoztam rajta és melegedett de nem volt vészes.
-
istnag
addikt
válasz
Amúgy te használtál SD810 -et? vagy csak olvastál róla, hogy milyen? Erősen túl volt lihegve ez a melegedés dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest