- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
"Értelmetlen GPU-knál assembly szintig lemenni. Ezek a hardverek teljesen másképp működnek, mint a CPU-k. Itt csak az számít, hogy legyen elég munka a hardvernek, ami a többit majd megoldja."
Ritka az olyan hardver ami bytecode helyett opencl forrast futtat. Forditani mindig kell. A fordito nem tud mindig jol optimalizalni, nincsenek csodak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A játék fontos, de az AAA egy igen kis szelet (pláne ha az Apple cuccainak is csak töredéke támogatott), jövedelmező, de a piaci részesedést meghatározó tényezők szempontjából elhanyagolható.
És a játékélményt sem a grafika határozza meg, szóval egy AAA játékhoz sem feltétlenül szükséges a Metal.
Ezzel a lépéssel csak azt érték el, hogy mostantól az iDiot piac is szegmentált lesz, ami pedig jelentős felhasználói elégedetlenséget fog generálni. -
Reggie0
félisten
A megoldas resze lehet a hw fejlesztes is. Ez nem kizaro ok.
A dokumentaciora most nem amd specifikusan gondoltam, hanem mint GPU iparagra.
Az ASM ahhoz fontos nagyon, hogy a hardvert pontosan meg lehessen erteni, valamint tesztelheto legyen. Ezen felul van amit a fordito nem tud megfeleloen optimalizalni, ott marad az ASM betet.
-
Reggie0
félisten
Igen, nyilvan bolcs dontes lemaradniuk, igy is eleg rosszul alltak. Peldaul a fogyasztason lenne mit dolgozniuk.
Az API megint mas teszta. Szerintem orultseg olyan tarsprocesszorral foglalkozni, ami nincs dokumentalva es nem lehet ASM-ben programozni. Oke, igy fejlodott a technika, de ezt a valtast mar reg meg kellett volna lepni.
-
azopi74
addikt
Hosszabb távon az OSX-et szerintem lecserélik az iOS-re (jobban mondva összegyúrják a kettőt) . Esetleg a Mac Pro-kban marad az OSX.
De azt kétlem, hogy sokáig az ImgTec-kel akarnának bohóckodni, szvsz előbb-utóbb megveszik kilóra az egészet (vagy más GPU gyártót, esetleg az nVidia-t) és akkor lesz saját CPU, saját GPU architektúrájuk, sőt lehet, hogy az ARM ISA-t is dobják előbb-utóbb, és saját ISA-t kezdenek használni, hiszen megtehetik.
-
bbTamas77
aktív tag
Bírom ezt az Apple-t megint dobott egy nagyon velős csontot a fejlesztőknek, úgy mint 2008-ban az SDK és az iTunes-ben lehet árulni online játékokat.
Erre valamit lépni kell a Google-nak, mert van egy olyan érzésem, hogy a fejlesztők elég gyorsan kifogják használni ezt az API-t, és nem kicsit jó játékok fognak megjelenni.
Gondolkodtam azon, vajon mit fog idén az Apple bedobni a WWDC-n, talán új pár színes ikont?!
De most az egyszer nem csalódtam. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ez így viszont kapufa, mert sokkal nagyobb lenne az API vonzereje, ha legalább az összes Apple termékre elérhető lenne. A hordozható piacon elért részesedésük nem fog örökké kitartani, nem lehet a végtelenségig abba kapaszkodni.
#18 quailstorm: De miért veszik biztosra, hogy 3-4 év múlva még mindig mindenki rohan majd megvenni a legújabb almás telefont? A konkurencia már most is szorongatja őket. Ez meg így nem fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest