- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pp88
tag
Én is hasonlóan vagyok vele. Bár én csak Maratonra készülök. Most vettem egy garmin forerunner 5-öst. Hogy lássam az ökoszisztémát a Garmin nak. Én training peaks applikácioban kapom az edzés tervet. A Watch 4 nem tudja át húzni az edzés adatait. a Garmin 50.000 forintért megoldja. Bár az 55- ős csak pittyeg. A Watch 4 meg mondja a tempót vagy a tartományokat. Ezt nagyon szeretem. Ha tudná a TrainingPeaks edzés indítását. Akkor tökéletes lenne. Természetesen az akkumulátor az egy vicc . Állandóan töltöm mert nem bír ki már csak kb 20 órát . 78 % ős az akksija . Érik a csere. A TrainingPeaks dologra nincs megoldás esetleg?
-
mad823
őstag
A Watch legnagyobb előnye a korlátlan szabadság érzése. Bedugom a fülembe a fülest és el indítok bármit Spotify vagy Apple Music vagy rádióstreamet, vagy akar a saját zenéim és megyek, úgy hogy nem kell se telefon se semmi. Minden egyben ott van és működik stabilan, megbízhatóan.
És ezt hány percig tudja folyamatosan? Komolyan kérdezem, tényleg nem tudom, hogy mennyit kér az LTE. Tehát lehet, hogy mondjuk fél töltés alatt már el sem indulsz vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyári Apple Watch Ultra 49mm Sötétzöld Alpesi pánt szíj Új M
- Xplora XGO3 G2 Gyerek Okosóra - Nano Sim, Fekete
- Apple watch Ultra 2 black titan garancia 2027.11.28. -ig!
- Samsung Galaxy Watch3 45mm BT okosóra +fém szíj +lünetta gyűrű +üvegfólia +szerszám SM-R840
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.09.30. Apple jótállás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest