- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
RaveForce #21 üzenetére
légyszi válaszolj egy igen/nem-el.
szerinted rendben van hogy bejársz egy apple topicba és lebuzizol mindenkit aki ilyesmit használ?
(anélkül hogy a cikket el sem olvastad ráadásul....de ha igen, akkor meg értelmezési gondjaid vannak, és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom. különbséget kellene tudni tenni egy akárki által összerakott koncepció és egy a gyártó által bemutatott végleges termék között)
igen/nem ?
felteszem a következő kérdést, bár tudom hogy a válasz rá igen.
szerinted ezek után még az a hülye akit ez zavar?
vigyorogva kellene végig nézni ahogy az android huszárok szétrollkodnak mindent?
de igen ez jellemző:
random android fan aki sose látott még közelről egy darab apple terméket sem: szar az apple, buzi minden apple user
évtizedek óta apple felhasználó: ne már
random android fannak jár ilyenkor a modiktól egy kis simi meg plusz pontok, az apple usernek meg 3 hónap ban.
-
buvartacsko
addikt
válasz
RaveForce #19 üzenetére
rendben akkor nézzük adok olyan választ ami tetszeni fog:
igazd van xxxDDDDD jó szar az apel hogy ilyen dizájnt hoz ki!!! xDDDD mekkora csíra ez a dzsoni ájv!!!! tökéletesen látod RaveForce! a cikkben a legújabb Apple Watch látható. (de lehet hogy oda van írva hogy ez csak koncepció, de hát milyen apple haterek lennénk ha azt figyelmbe vennénk xDDD)
"Szivarvany apple logot ra es meg is van a celcsoport..."
nem tudom feltűnt-e amellett hogy szerinted én mekkora szégyen vagyok, de te éppen most buziztad le az összes Apple felhasználót, és még én keltem akárkinek is a rossz hírét.
én megkérdeztem, hogy szerinted mi "szép", de erre sem adtál választ.
a kommented egy teljesen felesleges aljas trollkodás volt, semmit sem tettél hozzá a cikkhez (ahogy én sem, de ezen a színvonalon már nem lehet emelni ami itt van, legalább akkor megpróbálok tükröt mutatni neked, hogy észrevedd hogy minden apple topicba csak azért jársz be hogy fikázz és egy troll vagy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos cigaretta 🔞
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HP notebook topic
- Xbox Series X|S
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest