Hirdetés

2018. december 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Apple Watch '17: LTE modem és új forma

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A tippek szerint az Apple idei okosórája függetlenedhet a csatlakoztatott mobiltól, plusz következhet a várva-várt formaváltozás.

Hirdetés

Az Apple Watch az eddigi legsikeresebb okosóra széria, annak ellenére, hogy formában akad nem egy kerek, klasszikusabb darab, illetve jó pár olyan, amelyik képes a csatlakoztatott telefontól függetlenül, adathálózatra fellépve működni. Cupertino ugyanakkor a komoly ökoszisztéma és az iPhone-nal szorosan összefüggő szolgáltatásrendszerre épít, igencsak sikeresen, és a folytatásban az adatkommunikációs hiányosságokat is pótolhatja.

Egy régi Apple Watch koncepciókép a lehetséges kerek kijelzős variánsról
Egy régi Apple Watch koncepciókép a lehetséges kerek kijelzős variánsról (forrás: Forbes) [+]

A Bloomberg szerint az év második felében érkezik az LTE modemmel szerelt Apple Watch széria, így a telefon adatkapcsolatától függetlenül elérhető lesz az óráról mindaz az információ, amihez korábban szükségeltetett a mobil közbeékelése. A modemeket az Intel szolgáltathatja. John Gruber, az egyik legismertebb Apple szivárogtató pedig a formaváltozást is előrevetítette, persze nincs semmi célzás arra vonatkozóan, hogy az Apple, a fenti koncepcióhoz hasonlóan kerek óralapra váltana.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.