- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
HeavyToys #273 üzenetére
Hagy őket...kár a gőzért...ez vagy nagyobb, vagy hangosabb vagy ismét bla bla bla...
buvartacsko
Az én hozzászólásomban hol írtam, hogy LCD tévé is lesz benne és most nehogy azzalgyere, hogy mert mert az első hozzászóló azt írta..én azt írtam 195ezerből megláthatták volna mit is tudnék csinálni...amugy fentebb van egy jó kónfig sokkal olcsóbban...de hagyjuk már ezt komolyan...
-
tajcsi
őstag
Arrol volt szo, hogymutassunk fel hasonlo tudasu gepet erre ha az nagyobb akor mar bajotok van...nem semmi..
Xero
A
1)Valahonnan megszerezni a neki megfelelő Windows telepítőt -mivan? neki megfelelo? miert kell tulkomplikalni...2)beszerezni egy pendrive-ot - mac minije lehet valakinek, de pendriveot mar be kell szerezni ugye? a mac minik a fan teremnek a pendriveokhoz mar a himalajara kell menni ugye?
..es meg sorolhatnam...
B
app store account - 60 eves apa "az miaz fiam"?...
uj lemez - 60eves apa "az miaz fiam"? uj a lemez a gepben? a cd lemez, vagy ez mar dvd lemez fiam..?
egyebkent is hasznal szoftvervasarlasra - 60 eves apa "fiam mi az az account"?bocs muszaj volt ideirnom ezt a 60 eves apat mert en arrol beszeltem, hogy egy hozza nem erto,teljesen noob nemfog kulonbseget latni egy ures rendszer kozott..Aprobo, hogyan kerultazuj lemez a macminibe?
Teljesen felesleges az offolas, ezert ruhellem azilyen topicokat,mert ha valaki valami alternativ megoldast kinal azert mert eliteli ezt az arkuszobot jonnek az apple fanok es jon az almaval dobalas. NEm azt mondtam, hogy jo gep. Tetszik. DE nem egy ev garanciaval meg ennyiert...
-
tajcsi
őstag
Akarmiben. Ne gyere itt a merettel...ez baromsag...nem kell,hogy hasonlo legyen meg veletlenul sem. Egy laptop vs ugyanolyan asztali konfigot sem lehet osszehasonlitani mert a mobilprocesszorok alapbol gyengebbek mint az asztali gepekbe szant procik...gyengebbek voltak es gyengebbek is lesznek...
Parallaxis
de nem valaszoltal...szerinted mivel lesz egyszerubb netrol telepiteni itt egy 60 eves faternak netrol ahogy is mekken kell, mint letolteni egy iso file-t a netrol egy ingyenes szoftverrel feltolni az usbre oszt feltolni a gepre? szerinted o fog latni kulonbseget? Nem hinnem.
-
tajcsi
őstag
Mivel az apple olyan jo miert van suzkseg restore-ra? egyaltalan, mivel az apple annyira jo,el sem tud romlani nem?
wow, neten keresztul feltolteni oprendszert. Es? mivel nehezebb egy usb bootdisket csinalni, arrol oprendszer telepiteni mint igy a mekkel? azt hiszed, aki annyira nem ert a cuccokhoz, neki barmifele konnyebbulest jelent,hogy netrol lehet feltolni oprendszert? NE nevetess mar...Parallaxis
az az osszeallitott gep kenterberi veri a mekminit...
-
tajcsi
őstag
Ezzel minden el lett mondva. En felkinaltam a lehetoseget. Csak mert egy sereg ne mondjam mi szuk latokoru, az nem azt jelenti, hogy az apple talalta fel a spanyolviaszt
bendi*R
Azon is elgondolkodtam,hogy faterod megkerhetett volna teged,de felesleges lenne. Neki pont ez a gep valo.
Parallaxis
akkor minek egy 400 ezres gep jop grafikaval ha nem hasznalod? mert egy 400 ezres gepet akkor valthat csak ki ha nem hasznalod jatekra, ergo, most ezt minek is mondtad?
Buci21
hagy mar, kar eroltetned magad...majd mostjonnek azzal h nem kompakt, meg nagy meg bla bla bla. Ezekre a cuccokra, amit te irtal min.2 ev garivan de szerintem harom is. Arra senki nem gondol, hogy ha az ilyen cuccokra egy ev gari lenne mennyi is lenne az aruk. A legnagyobb vicc,hogy tenyleg egy ev garit adnak ra, es vannak idiotak akik ezt megveszik - 1 ev garanciaval....
-
tajcsi
őstag
válasz
buvartacsko #126 üzenetére
Adj nekem 195 ezret es ha nem tudok olyan gepet osszeallitani ami itt 20bol legalabb 10 embernek nem tetszene, akkor veszek neked egy ilyen Mekminit! Azert nem ezek talaltak fel a spanyolviaszt...
bendi*R
akinek a rendszer hasznalhatosagaval van baj,vagy lusta egy kicsit kutatni nezgelodni, hogymit hogy kell az vegyen xboxot a munkat meg bizza ra egy szakemberre aki megcsinalja neki 10ezerert
-
tajcsi
őstag
Ez semmi. Mar a C gyerekek is ilyennel rohangalnak a kezukben. Milyen occo
es csak egy ev gari van ra
nem semmi...megh ok nem huzzak le a vasarlokat....kopnem oket szemen ezert...40+k a ket ev gariert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest