- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakesz
aktív tag
aham persze a mernokok, mert az apple arrol hires, hogy a mernokokre hallgat
amugy utanakerestem ez ez valoszinu az intel sara
http://www.techpowerup.com/165882/TIM-is-Behind-Ivy-Bridge-Temperatures-After-All.htmlszoval nem az egesz haz es tobbi alkatresz melegszik, hanem fokent csak a proci maga
-
pakesz
aktív tag
válasz
joysefke #361 üzenetére
"Mi lesz nyáron? Mi lesz akkor, ha valaki a szép kis dizájnos dobozt is elrejti, mondjuk a monitor mögé, router mellé stb, ahol eleve melegebb van és kevésbé jár a levegő? 105 fokos lesz? 110?"
hát de az éééééééééééééééééééééééééééééérzéééés
az meg erdekes volt amikor az egyik eppl-hívőnek feltettek a kerdest hogy filmnezesben es bongeszesben mi az a plusz amit egy op rsz. nyujthat
)) azon kivul hogy futtatja a bongeszot
visszaterve az eredeti kerdezedre, nem baj ha melegszik, az onerzetes igazi apple customer ugyis megveszi a kovetkezot amint kijon az ujabb
en amugy most egy laptoppal szenvedek, el nem tudom kepzelni miert kell 2 deka vorosrezet kihagyni, vagy hogy kinek szamitott volna egy nagyobb venti... es itt sem ertem, a 95C az nagyon durva, legalabb le lehetne venni a fele teljesitmenyet a procinak, nem tudom... vagy csak raktak volna ra 2 lyukat hogy a dizajnos 25e -be kerulo iFan -t ra lehessen pattintani ha megis az ember aggodos -
pakesz
aktív tag
válasz
Parallaxis #240 üzenetére
"Félreértettük egymást egy picit.
Ez 4 mag 8 szálon, de i7 és ezt a gépet vettem 200-ért."
latod ha windozed lenne akkor a cpu-z -s screenshot toltad volna fel, ami tenyleg perdonto lett volna...
ennyit a hasznalhatosagrol, egyaltalan miert nem csak lazan beirod hogy milyen procid van? mert tudod i7 -bol is van 2 magos -
pakesz
aktív tag
azert azt csak ki lehet jelenteni hogy a 12 centis ventik jobban elbannak a hovel mint a kis minihajszaritok nem?
raadasul ugyanolyan procival lehet venni, nekem 65 TDP-s gepoem van de nem lehet hallani, ha az ember kepes minosegi tapot venni az hangtalan, de mar lehet kapni paneltapot is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest