- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
válasz MasterMark #9011 üzenetére
Ja, az jó kérdés.
-
Alibaba5
tag
válasz MasterMark #9008 üzenetére
Igen, még az XR is tudja, megnéztem apple oldalon.
-
Alibaba5
tag
válasz mugencivic #8705 üzenetére
Igen ez , jól leírják, már úgy másfél éve elmúlt, de tényleg nagyon kellemetlen volt.
Tabletet használok én is, ideális a sima i8 mérete lenne, dupla kamerával
-
Alibaba5
tag
válasz mugencivic #8702 üzenetére
Nekem szemmigrént okozott, szikralátás 10 percen át, olyan sokszor volt, hogy végül koponya mr re is lettem küldve , összességében : háziorvos, szemész, neurológus, mr. Mindez a pwm miatt , de legalább kiderült. Viszont elég szomorú hogy a következő lcds egykamerás olcsósított verzió lesz (mondjuk várjuk meg, lehet jó telefon lesz az is) most még op az i8 , de két év múlva is jó lenne telefon
[ Szerkesztve ]
-
Alibaba5
tag
Hát én azt hittem az üveg véd a kijelzőtöréstől, a fólia meg csak a karcoktól, ezért is veszem lelkesen mindig az üveget :/
-
Alibaba5
tag
Köszönöm a válaszokat, ma is tesztelgettem, meg kell szokni, hogy nem tarthatom el annyira, de azért pár centire el lehet, úgy még jó.
-
Alibaba5
tag
válasz FIREBLADE78 #8525 üzenetére
Picit eltartom( egész telefont) hogy ne izzadjak össze a telefonnal már nem hallanak rendesen. Zajszűrés kikapcsolva, remélem a következő frissítés megoldja, mert kihangosítva minden ok
[ Szerkesztve ]
-
Alibaba5
tag
válasz MasterMark #7563 üzenetére
Nem sértésből írtam, nekem iPad pro 10.5 van, szóval nem véletlen mentem tesztelgetni, és nem is eleve rosszindulattal. Nem csak magamat fotóztam, csúnyább úgy értem, olyan kialvatlan, árkolt, szürkébb miközben a szememmel nem ezt láttam. A képeket nem mentettem. Pedig érdemes lett volna már látom. Amúgy meg a Huawei p20 proval a kép is élesebb volt ránagyítva
-
Alibaba5
tag
Szolgáltató üzletében kipróbáltuk, a szelfi nagyon rossz, hiába van portré mód, csúnyábbnak latszottunk mint a valóságban, és a kép minősége is rossz, na többet vártam, volt ott Samsung s9 plusz az se tetszett, homályos volt, mintha eleve rajta lenne a szépítés, és huawei p20 pro is ami elég jó volt, de az más miatt nem kéne. Egyébként szép telefon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest