- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #6925 üzenetére
Igen, de csak egymás mellett ilyen feltűnő.Nekem mindkettő nagyon tetszett/tetszik.
-
morschergabe
tag
válasz morschergabe #6916 üzenetére
-
morschergabe
tag
A 2020 mellet én nem érezném azt (és utólag örülök is ennek, mert nem bánom, hogy 13 minire váltottam, mielőtt a 2022 kijött ), hogy 2022-re szeretnék váltani.az üzemidő jobb, meg a teljesítmény is, de a kamera és a kijelző nem. Ha a forma számítana, akkor persze nincs hasonló kialakítás. A mini is vastagabb, élesebb, ami nem csúnya, de a fülemhez tartva kényelmetlenebb. Most, hogy a Yettelnél is van ESim, nagyon élvezem a kis Iphonet. És lett egy eladó A52-m
-
morschergabe
tag
Hát az új SE nem lett nagy előrelépés. A proci az ok, de a többi, majdnem változatlan.
-
morschergabe
tag
válasz morschergabe #6745 üzenetére
Kevés nyomkodás után az első, ami szembetűnő, hogy az SE egy gyors telefon, gördülékeny működéssel. A mini pedig elképesztően gyors és gördülékeny! Ámulok.
-
morschergabe
tag
Megérkezett a mini. Még nem nyomkodtam agyon, de tetszik az első benyomásra. Ami fura volt elsőre, hogy kisebb, mint az SE, de valahogy ez nem tűnik fel, kézben tartva. Még akkor sem volt ez az érzésem, mikor nem volt még bekapcsolva és nem látszott, hogy a kijelző nagyobb.
A másik, ami lenyűgöz, hogy mennyire jól megy a költözés egyik készülékről a másikra. Még a Watchot sem kellett nagyon nyomogatni, csak megkérdezte, hogy párosítom-e az új Iphoneal és onnan már ment is a maga útján minden. Ez nagyon ki van találva. Az SE meg most kikapcsolva várja a leendő tulajdonost. -
-
morschergabe
tag
-
morschergabe
tag
A kamerás képességek volt a másik nagyon fontos érv számomra, mert nagyon szeretek fotózni. Igaz, hobby szinten, de nagyon fontos a jó kamera. Ha pedig már lecserélem az SE-t, akkor feljebb próbálok lépni.Van egy samu a52-m, amit szintén szeretek, de azt inkább céges használatra vettem a munkáltató által adott a 12 helyett. De az 52 kamerái egész jók, ha igaz, ehez képest is jobb lesz a mini, csak kevesebb mpx-el. Most tokot hajtok még, de igazából azt sem tudom milyet akarok
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #6690 üzenetére
Nem hiszem, hogy úgy lesz! Minden eladott telefon egy másik személyt szolgál tovább, aztán ideszoknak majd. Meg, szerintem én is követem tovább a topicot.
A jókívánságot köszönöm, remélem így lesz!
-
morschergabe
tag
Hát hölgyek, urak én is elhagyom a teljes jogú tagságot, eladom a kis SE-m és egy 13 mini lesz helyette. Sajnos sima 13-at nem sikerült Yetteléktől rendelni, de a mini majdnem ugyanaz.
Ami a váltás mellett szólt, hogy, ha rendesen használom az SE-t, akkor nem elég már nekem az akksi. Pedig 98%-os majdnem egy év után is. Elvileg a 13 mini másfélszeresét tudja üzemidőben, az már elég lehet.
Hétfőn érkezik a váltás, ez meg majd elkel, remélem . -
morschergabe
tag
válasz zsoltzsolt #6315 üzenetére
Nem, ez szabad szemmel volt látható és látványosabb is volt, mint a képen, éppen emiatt fotóztam.Hasonló volt, mint a “napkutya” csak itt a jelenség szivárvány volt.
-
morschergabe
tag
válasz zsoltzsolt #6312 üzenetére
-
morschergabe
tag
válasz Pfiucska #5917 üzenetére
Telefonon nem vettem észre gyorsabb merülést.Az óra, egy-egy beszélgetéssel és némi nyomkodással másfél nap, ha nincs nagyon nyúzva, lehet, hogy megközelítené a kettőt, de hétköznap töltöm naponta, ha hét vége jön, másfélre nyúlik.Helymeghatározás, wifi, bt megy folyamatosan.Telefonról némi zene megy yt-ról a kocsiban néha.Nem kellett még nap közben rátöltenem.Átlag 4:45 a képernyőidőm.
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #5899 üzenetére
Ha nem lenne az SE-m és nem sajnálnék még egyszer ennyit elkölteni telefonra, akkor lehet, hogy a 13-ra már pályáznék.De nekem ez ideális.Teljesítmény korrekt, ár elviselhető.Az órám is Watch SE, a tabletemmeg egy Ipad8.Mind elég arra, amire én használom.Kár, hogy lapiból nem találtam abban az árban macbookot, amiért a Lenovomat vettem.Akkor teljes lenne a kép
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #5894 üzenetére
Én ennek nagyon örülök, mert így nem érzek szükséget készüléket cserélni. Amivel engem behúzna a csőbe az Apple, az a kamera fejlesztése, mert baromira sokat fotózom. De nem hiszem, hogy kapna makro kamerát és profi éjszakai módot az új SE.Marad a mostani, szeretm, jóez
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #5619 üzenetére
Így van, nem észrevehető számomra a waccs használat üzemidőben.
-
morschergabe
tag
válasz xZer0kidx #5613 üzenetére
Szia! Iphone SE (whitout powerbank), Watch SEvel használom.És nagyon szeretem! Nem fogod megbánni, ha belevágsz.Mindkettőt munkából hazaérve töltöm és éjjel sem kapcsolom ki.Az 50% nálam megvan mikor újra töltőre teszem másnap.Órán telefonálok egyet-egyet, minden értesítést azon olvasok el, telefonon böngészés napközben, és sokat fotózom vele.Watchal fizetek mostanában…Szóval, jó lesz, vágj bele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek