- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Ezt a bluetooth-os dolgot próbálnád meg elmagyarázni páromnak.. Kapott tőlem egy Huawei Band aktivitásmérő karpántot, tökre örül neki, tetszik is, szép minden. Párosítva 5s-sel, bluetooth-on. Minden jó.(látszólag) Csak éppen az iOS arra képtelen, hogy értesítést küldjön rá, mivel a 3rd party appok nem férhetnek hozzá az értesítési rendszer ezen részéhez Pedig van rá hivatalos alkalmazás csak éppen semmire sem jó..
..és hiába mondom neki hogy az iOS ilyen ettől még nem tudja használni és a csalódottsága sem lesz kevesebb...
(Tisztában vagyok vele, hogy nem a bluetooth kapcsolatból ered a probléma, csak példának hoztam fel)
Tudom-tudom vegyek apple watch-ot, mert az a való neki. Hát hogyne
Csak a miheztartás végett a G5-re minden egyes alkalmazást külön-külön be lehet állítani, hogy miről értesítést a pántra és miről ne..
-
SpongyaBob
veterán
Végre valaki észreveszi ezt rajtam kívül. Én is ritkán játszom vagy ragadok le rövidebb ideig egy játéknál, de szerintem a rendszer sebessége sokkal fontosabb dolog mint az, hogy hány mp alatt tölt be egy-egy adott játék. Ebben viszont nem igazán van különbség az aktuális csúcstelefonok között (mármint rendszer sebességben). Egyébként szó nincs arról hogy a konkurenseken akadozna vagy rosszul futna az adott játék, egyszerűen csak lassabban töltenek be, ami a teszteken jelentős hátrányként mutatkozik meg. Ami amúgy semmit nem von le az Apple érdemeiből, csak hát ez sokunkat ez nem biztos, hogy érdekli.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
buvartacsko #248 üzenetére
Nekem ne magyarázd már meg légy szíves, hogy én melyiket látom jobbnak. köszi
Leírtam a véleményem, fogadd el, én is elfogadom a tiédet. Csúnya gonosz mobilarena újságírok hát pont egy iPhone készülékkel nem tudnak fotózni, ejnye.
-
SpongyaBob
veterán
Óriási csalódás ez a kamera
Sejtettem, hogy az apple által előre közölt képminőség köszönő viszonyban sem lesz a valósággal. A G5 egyértelműen jobb képeket készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest