-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mért van annyi i7-es a piacon? Csak nekem tűnik soknak az eladó készülék az aprón? Főleg az ilyen pár hónapos. Illetve még sokkalom a 0km-es refub-okat is.
Azért is érdekel mert hajlok rá, hogy veszek én is. De kicsit elgondolkodtató ha ennyien szabadulnak tőle. Van ennek valami különösebb oka szerintetek? -
ЯΞD
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek! Nagyon hasznosak az infók!
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Ha minden igaz ma megveszik a iPhone-om. Egy kis segítség kéne. Mi a teendő ilyenkor? Androidra váltok vissza. És a kontaktokat jó lenne átvinni. Illetve a telefonon meg vannak adva bankkártya adatok stb ezt szeretném törölni. Vagy ha van arra mód akár az egész regisztrációmat jó lenne törölni mert nem hiszem, hogy újra veszek Iphone-t. Mik a lehetőségek?
-
ЯΞD
senior tag
Nekem is kéne egy kis segítség. Én taxisként dolgozok és sok emailt sms-t kapok telefonszámmal. Sajnos a legtöbb esetben nincs ország hívó csak 30-9999999 és menet közbe nagyon nem esik kézre nekem a copy/paste. Van valami megoldás ennek kezelésére, hogy könnyebb legyen? A beállításoknál be van kapcsolva a Tárcsázási segítség de ez rajtam nem segít.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Csak én vagyok a vaksi vagy nem lehet kikapcsolni, hogy mobilneten ne frissítse a telot és alkalmazásokat? Elég sokat van wifin de mindig a mobilnetnél frissíttet. És mivel külföldön is kell a net emailek miatt az kicsit drága.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok! Nagyon kéne nekem egy hívásrögzítő. Tudnátok egy működőt ajánlani?
-
ЯΞD
senior tag
Beállítások-Általános itt nincs nekem alkalmazásfrissítés...
Vgabor92: az értesítéseken belül nincs Gmail. csak "Mail" azon belül:
Értesítések engedélyezése ON
Megj. az Értesítési központban ON
Hangok: Ding
Jelvény-alkalmazásikon ON
Megj. a zárolási képernyőn ON
~szalaghirdetések
Előnézetek megjelenítése ONuniverzita: Azt hol találom?
-
ЯΞD
senior tag
Na de nekem lenne is egy gondom. Be van állítva a gmail. És egyszerűen ha jön levél nem jelzi. De ha én belemegyek a Mail-be akkor ott tudok frissíteni és akkor már hang és szalag is jelzi. Én azt szeretném ha jön levelem azonnal jelezze mint droidon ezt, hogy lehet beállítani?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
#91166208 #3668 üzenetére
Én is pont így jártam a nevezett Brand-nál. Tegnap lett meg az új szerzemény. Nekem is az első iPhone és már most beleszerettem annyira, hogy páromat is győzködöm cserélje le a droidját... Amúgy szerintem nem számottevő a 4,7' inkább kényelmesebb és bőven elég. Én is is ezen rugóztam 32 vagy 128... Végül rájöttem bőven elég a 32. Ha meg mégsem akkor havi 300ft-ért ott az 50GB iClude...
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Mától én is tagja lettem az Apple közösségnek. Első iPhone-om. Így biztosan sok kérdésem lesz hozzátok.
És az első legfontosabb kérdésem, hogy Androidon exportáltam a telefonkönyvet. Így lett egy vcf file-om. Hogy tudnám használatba venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged