- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxos951
csendes tag
válasz
joccadoki #1507 üzenetére
na jó. Legyünk kreatívak, nem tudom mit műveltél vagy mit nem, downgradeld vissza a bb-t a francba, restoreolj 6.1.6ra. ( itt most a downgrade alatt es 6.1.6 restore alatt hogy érted? Igazából a többit amit leírtál azt tudom de ez alatt hogy downgradeljem a bb-t azt hogy csinaljam? Redsnowval vagy itunessal rakjam ujra ? Ha letudnád még irni ennek a 2 dolognak a menetét nagyon hálás lennék
Mivel ugyan így csináltam a telót redsnowval hogy 6.0as ipswvel istall ipad baseband aztan downgrade ipad baseband utanna just boot, p0sixpwn aztan ultrasn0w es restart , lehet hogy valamit kezdésnél rontok el. Először hogyan rakjam vissza az alap BB-t ahhoz hogy ezeket ujra megcsinaljam?
-
Boxos951
csendes tag
válasz
eclipse92 #1502 üzenetére
Eclipse92: Próbáltam azt is de akkor is kiirja hogy keeresés már eljutottam addig hogy feláll a hálózatra de folyamatosan elmegy és újra csatlakozik. Ha vissza tenném az 5.13as basebandet vajon azzal is csinálná? Amikor a 5.16 os baseband bolt rajta egyáltalán nem látta a hálózatot.
-
Boxos951
csendes tag
Sziasztok, egy olyan problémám van , hogy kaptam egy iphonet 3gs-t 6.1.6 van rajta viszont 05.16 os baseband de nem volt hálózat ezért utánna jártam és sokan irták , hogy ez a baseband nem jo ezért rá raktam a 6.15.00 öst első inditásnál miután jb-ztem látta a kártyát kb 2 percig és utánna megint semmi, nem tudom mi lehet mindent kipróbáltam, melyik az az ios verzió ami ezt a problémát megoldja vagy baseband verzió előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest