Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az Apple a gyártói garanciáját kizárólag a szolgáltatókon keresztül érvényesiti.
tehát akkor a Tmobtól vásárolt, hivatalosan kifüggetlenített készülék ára valóban gyártói garis, hivatalos független példány.
#890: ezek szerint mégis. tehát az iphone a legdrágább. de nincs ezzel gond, övé a legjobb kezelőfelület is, ezzel párban.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Én sem nagyon értek hozzá.De a többi telot ha polárfoliával néztem akkor észrevehető,hogy azokon is van.Milyen formában azt nem tudom.De az iphon-on nincs ilyen mert azt is néztem.És mivel nagyon jol látható napon(a többivel szemben mindenképpen)ezért gondoltam,hogy ehhez is lehet köze.De ezt otthon ki lehet probálni egy jo minöségü napszemüveggel.
-
Champipi
aktív tag
Az ikonok is szép nagy színesek, megdizájnolva, ráadásul fekete háttéren mindig olyan élénknek tűnnek a színek és szerintem ez is hozzáad ahhoz, hogy az iphone kijelzője olyan fincsi legyen.
Amúgy még csak nem is amoled, ha jól tudom. Mi lesz itt, ha amoledesítik egyszer?
-
-
Ulkesh
őstag
"Tedd hozzá, hogy Neked."
Valóban, nekem, meg még közel 60 millió másik embernek is.
Gyaníthatóan nem a divat miatt kelt el ennyi készülék ebből a platformból, bármennyire is szeretnék a WinMo és Symbian tulajok ezt elhinteni."Persze van (rész)igazság abban amit irsz, de én pl használok WinMo-t, iPhone 3G-t Blackberry-t, és eddig talán a Symbiant használtam a legtöbbet..."
BB kivételével én is mindegyiket használom és használtam, de nekem meg a Mobile OSX jön be a legjobban, mert stabilabb, gyorsabb, kényelmesebb és a legtöbb célra jobban használható, mint a másik két rendszer.
"ha a fejlesztések eljutnak odáig, hogy normálisan tudjak kezelni exchange- office - file műveleteket"
Mire gondolsz? Exchange-en keresztül szinkronizálok, office doksikat készítek és olvasok rajta és fájlokat másolok a dektop gép és a készülék között napi szinten.
Nekem éppen az a tapasztalatom, hogy ezen a téren a Symbian a legkényelmetlenebb és nehézkesebb megoldás."ha tesznek bele hardverbillentyűt"
Amíg nem támogatja natívan a hardveres billentyűzet a magyar karaktereket, addig én inkább a szoftveres megoldásra szavazok, tekintve, hogy az bármikor megváltoztatható és a felhasználásnak megfelelő kiosztást, vagy méretet tud felvenni.
Lehet, hogy különleges vagyok, de ezt a szoftveres megoldást gyorsabban tudom használni, mint pl. az e71 hardveres megoldását.
De azt hiszem pont ebben a topicban írtam, hogy nagy a valószínűsége, hogy előbb-utóbb lesz hardveres billentyűzet, mert mint játékplatform nagyon kinőtte magát az iPhone és ez esetben indokolt lenne a hardveres billentyűzet is."És nem eröltetem rá másokra a véleményem."
Én sem, csupán nem viselem el a céltalan fikázást és a helytelen információkkal való dobálózást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Függetlenül már megvásárolható a világot felforgató iPhone harmadik generációja, mely alig különbözik elődjétől.
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- További aktív témák...