- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
EngineerBoy #4842 üzenetére
Sajnos ezt senki nem fogja tudni helyetted eldönteni.
Az S23 az egyik legjobban sikerült széria a Samsung részéről. Android és Samsung szolgáltatásokkal.
A pro max nagy és nehéz.
A megszokott beidegződéseket néha nehéz levetkőzni IOS vs Android.Mindazonáltal a 13 Pro Max üzemidőben még mindig nagyon erős, amíg nem használtad talán el sem hiszed.
Használtpiacon 200 és 300 között mozog az ára, ami nem kevés, de a 15 Pro Max ennek a duplája, viszont én nyugodtan mellé tenném a 13-as darabokat és elmondhatom, hogy nincs miért szégyenkeznie.A 13 Pro Max az egyik legjobb vétel, ha hosszútávon akarsz egy bivalyerős szolgálatkész mobilt.
-
bostone
addikt
Terveim közt szerepel a jövőben a 13 pro max. A tesztek szerint jelenleg ez a legerősebb, leghosszabb üzemidővel rendelkező mobil.
Amit most használok is hosszú üzemidőt tud, mégsem indulok el sehová 60%-os töltöttséggel, bár ezt fél óra alatt feltöltöm 0-100-ra.
Bár sokat használom, néha akkor is megy, amikor nem feltétlen szükséges. Én úgy vagyok vele, hogy a mobil van értem, nem én a mobilért. -
bostone
addikt
Ezt sosem értettem, hogy miért kell 2-3 napot kibírni a mobilnak.
Olyan messze van a töltő vagy a konnektor? -
bostone
addikt
Ha most valaki pro max készüléket igyekszik beszerezni, melyik az ajánlott a 11, 12 és a 13 közül?
Használt készülék is képbe kerülhet.
Azok válaszára vagyok leginkább kíváncsi, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, tehát tartósan napi mindenes volt náluk a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged