Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue meth

    senior tag

    Sziasztok!
    First World problem 5 perc következik. Szóval ideje nyugdíjba küldenem az XS-emet, ami bár egyébként egy fasza telefon, egyre furább dolgokat csinál, lehet a 82%-os akksi miatt. Egyébként ehhez a számhoz képest az üzemidő még mindig korrekt.

    Szóval venni szeretnék helyette új iPhone-t, 13 pro szériát, csak egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy a simát vagy a Max-ot vegyem.

    Igazából a Maxot elsősorban a brutális akksi és üzemidő miatt venném, azzal tuti évekig semmi bajom nem lenne, de gondolom a sima Proé is elég fasza. Viszont teszteken azért azt is rommá veri a Pro Max. És hát mégiscsak tepsi. Hatalmas, igaz nagy kezem van, de nem tudom hogy meg tudnám e szokni ezt a hatalmas telefont a mindennapokban. A sima Pro még pont az a méret, ami aránylag kényelmes, viszont olyan kicsinek tűnik már a kijelzője még az XS után is, ami pedig ugye kisebb.

    Ki mit ajánl, melyiket vegyem? Ha jól emlékszem a kijelző méreten és az akksiidőn kívül full ugyanaz a két telefon, szóval másban nem szenvednék hátrányt. Viszont ezt nem 2 évre tervezem venni ennyi pénzért, hanem inkább a duplájára, szóval az is kérdéses, hogy hosszabb távra a nagyobb akksi jobban megérné-e.

Új hozzászólás Aktív témák