- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Pedig de, hiszen némi vacakolassal megoldhato a Google problema, onnantol kezdve magasan a legjobb droid, legalabbis ezt mondták azok, akik szerint semmit nem szsmit a Google ban. Viszont valahogy senkinek sincs kedve hozza, az emberek nem akarnak beallitasokkal bajlodni, csak hasznalni szeretnék gond nelkül.
Egyebkent ilyet se hallottam még, hogy az iOS körülmenyes, mivel eppenseggel az atgondoltsag, magatol ertetödöseg az erösdege. Korlatoltsagban talan lenne valami, tényleg nincs vegtelen beallitasi lehetöseg, de öszinten szolva nincs is ra szükseg, mivel már gyaribeallitasok mellett is jó minden.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Leanyalom vagy sem, erre szakosodott szervizek meg fogjak oldani ezt is, mint ahogy a tobbifajta keszulek eseteben is megoldjak.
Ha konnyen szerelheto telefont akar valaki, akkor Fairphone-t erdemes venni.Egyebkent az apple-szervizes akkucsere sem garancia semmire, nekem a regi SE-ben iStyle cserelt akciosan akkut (gyarit kapott), de az is elpusztult egy ev alatt. Masok meg vigan hasznaltak Nohon akkuval, otthoni szerelessel.
-
aujjobba
addikt
Itt egy leiras kepekkel a 12 Mini-re, nem hiszem a 13 Mini sokkal bonyolultabb lenne.
Csak annyira nehez mint minden mas modern ragasztott telefon eseteben, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest