- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Szintén. Volt mindenféle Androidos telefonom, de a régi Nexus sorozat hiányzik. Pixel nálam sem volt opció pont az ilyen hálózati dolgok miatt. Most elegem lett abból, hogy minden frissítés hoz valamilyen meglepetést. Két márka hasonló képességű modelljével szívok, de elegem lett, hogy valamivel baj van, megjavítják, de jön egy másik hasonlóan idegesítő bug. Így rendeltem egy iPhone 13-at. Nem lesz ismeretlen a terep, mert 5 éve van nálam egy 6s Plus amolyan játszós telefonnak (sajnos csak 16 GB-os, így erőteljesen korlátozottan használható). Egy dolog tartott még vissza a váltástól, aminek nem volt alternatívája iOS-en, az a Fuelio app. De már van egy ideje, még ha nem is olyan ügyes (nincs felhős mentés ha jól láttam), mint az androidos párja.
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Nem gyári zenelejátszó sem viszi a flac-et ? Pl. Poweramp
FLAC Iphone
Ebben vajon van DAC?
Vagy menjek biztosra?
Vagy 25-30GB nyi zeném van SD kártyán androidos mobilban. -
-
bbendre
őstag
Nekem most Pixel6Pro van a kezemben, de egy fél könyvet tudnék írni a megnyugtatásodra. AoD és a Now Playing ami hiányozna nekem, de cserébe egy sokkal stabilabb rendszer, Ökoszisztéma, nincs frame drop a videókban, nem melegszik túl a telefon, a havi update nem tart 2-3 óráig a háttérben, mivel októberi az utolsó patch (a devemberit visszavonták) a Google szerint nem biztonságos a telefon mert több mint 40 napja nem lett updatelve
sorolhatnám.
-
noorbertt
őstag
Pixel3a de rendszer szinten semmi extra különbség nem lehet a pixelek között igazából.
Nem tudom mire vagy kiváncsi , sokkal smoothabb a rendszer élmény. Jó és kényelmes használni , face id meg egyenesen elvezet banki és jelszavas appokknal.
Annyi a down hogy nincs korlátlan tárhely a képeknek mint pixeleknél de ha jól olvasom akkor azt is szépen lassan beszünteti a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest