Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Nem igazán értem, miért választaná ezt bárki az iPad 2021 helyett, hacsak nem valami speciális munkára kell, ahova követelmény ez a képarány. Oké, ott van a type-c meg az A15 chipset, de igazából mindenre ugyanannyira elég az A13 is. A jelly scroll viszont iszonyatosan nagy blama, volt szerencsém élőben tapasztalni, tényleg azonnal feltűnik (pedig akkor még nem is tudtam róla), és szöveg olvasásánál nagyon zavaró. Nem ilyennek képzel el az ember egy 2 kilónál többe kerülő eszközt, de igazából ez a 40ezer ft alatti dzsunka kategóriában is szalonképtelen lenne.
Ha a 10 collos iPad meg nagy, akkor ott vannak az okostelefonok, plusz 1-2 collért szerintem felesleges plusz egy eszközt venni. Ezt akkor tartanám életképes ajánlatnak, ha pár tizessel az iPad alá lőnék be, de a jelly scroll még akkor is ott van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest