Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3853 üzenetére
Én is próbálkoztam vele anno, sőt amikor iPaden 6 volt, megpróbáltam átírni 7-re. Na attól teljesen begerjedt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3851 üzenetére
Nem sok esély van rá hogy elindulnak rajta a 6-ot igénylő appok. Egy próbát megér
-
Coc@s
őstag
válasz
bull84ghia #3835 üzenetére
Nemadomel.
-
Coc@s
őstag
válasz
bull84ghia #3814 üzenetére
Igen. Vagy szerencsés vagyok, vagy Isteni segítség, nem tudom.
De most első körben elégedett vagyok, hisz még egy "klotyón lehúzott" () termékkel is egészen jól el fogok tudni boldogulni.
Persze nem tökéletes, Skype vagy bármi hasonló kamera nélkül, stb..., de azért nem rossz.
(Skípe-ra majd használom a BlackBerry Z10-es telefonomat! -
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3801 üzenetére
Akkor ez meg is oldódott
-
Coc@s
őstag
válasz
bull84ghia #3795 üzenetére
"Erőszakkal" sem ?
-
scabi78
senior tag
válasz
bull84ghia #3786 üzenetére
Holnap felküldöm az Istyle-ba és megnézik. Ma is próbáltam egy töltővel, így háromból kettővel tölt és eggyel nem.
-
scabi78
senior tag
válasz
bull84ghia #3776 üzenetére
Nem tudom, hogy gyári-e. Sztem az sem az.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3758 üzenetére
Nem tudom, iPad2-n próbáltam egy DVD lemezt beolvastatni vele de szenvedett amit nem is csodálok, aztán hagytam a francba azóta nem próbáltam. Kérdezd meg az iOS alkalmazások topikban, ott vannak akik használják.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
bull84ghia #3755 üzenetére
Csak szimplán bizalmatlan vagyok
telefonnal jártam már így, megvettem 2 hónap használat után nem állt hálózatra, letiltották..
-
skylinelaca
senior tag
válasz
bull84ghia #3753 üzenetére
Nem szolgáltatós, nem mai darab, gondolom lejárt a hűsége. A lényeg akkor hogy imei alapján akkor nem fogják tudni letiltani
köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3750 üzenetére
Air video, vagy Air Playit HD de 1es iPadon nem próbáltam még. Utóbbi ingyenes
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3748 üzenetére
Ez az, ez kell neked. Az egyes ipadhoz való, ugyanez van itthon csak világos barnaban.
Eléggé el van használva, a hajtásnál látszik, főleg a távolabbi oladalan. Ebayen kicsivel többért újat kapsz. -
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #3745 üzenetére
Macallynak van egy ipad stand nevuje, asszonynak azt vettem olcson vateran 500 ft-ert, szep barna velur hatasu, nagy szerencsem volt mert csak az ebayen talaltam 6-7000-ert.
[link]Ja, az ipad 2/3/4 tokjaba nem megy bele
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Revolut
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Óra topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest