- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori18t
tag
Sziasztok.A safari állandóan kilép a facebookból és bezáródik.Nagyon bosszantó.Mitől van ez?7.1.1 van még rajta.
-
kori18t
tag
Sziasztok.Hol tudom az összes beállított jelszót,adatot törölni?Ugyanis el akarom adni a gépet.
-
kori18t
tag
Én le vagyok maradva,még csak a 7.1.1 van fenn,de már 7.1.2-re nem is tudnék frissíteni,egyből a 8-ast ajánlja fel.De lehet,hogy nem is nagyon kellene frissítenem még,a jelenlegi verzióval semmi gondom nincs.
-
kori18t
tag
Kulfoldon vagyok es mar nagyon gondolkodom egy Air vasarlasan.Ha egy 16GB-osat veszek,abbol mennyi hely kell az op.rendszernek?Igazabol semmi film vagy zene nem lesz ratoltve,netezni,gyerekem idonkenti fotozasara es videozasara kellene + raraknek nehany hasznos app-et.
De felek,hogy elobb utobb,igy vagy ugy keves lesz a 16.
A jo az egeszben,hogy forintba atszamolva 20 ezer a kulonbseg a 16 es 32 gigas kozott es meg a brutto arbol a vamon visszakapok 10%-ot.Tehat egy 16-os 110,egy 32-es 130 ezerbol jonne ki tisztan.Szerintetek?Amugy ez lenne az elso Apple gepem,de mivel jol megnyomkodtam 1-et vmelyik nap,szimpi lett egybol a cucc,a del-koreai droidos tab-ekkel egy lapon sem lehet emliteni.Ez teny. -
kori18t
tag
Sziasztok.Hol tudok legolcsobban venni egy Air-t gyari alma garanciaval?
Bolti,sufni hulye gyerek gari kizarva.Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest