- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2006 üzenetére
Megeri ezt a szenvedest? Apple.hu-rol mar reg nalad lenne.
-
vans?
őstag
válasz
Lolobridzs #1955 üzenetére
Mind a nyolc hozzaszolasod ilyen mely tartalmat hordozott?
-
vans?
őstag
válasz
GeneraL_XTX #1843 üzenetére
Ott volt a Black Friday, nekem ma jon meg elvileg.
-
vans?
őstag
137k a 16-os Air.
-
vans?
őstag
válasz
GeneraL_XTX #1538 üzenetére
Tudom, de nem szeretem ezeket a sufni GSM-eket, ki tudja, mit mokolnak ossze az AFA-val, stb.
(mar ha nekem szolt, mert a linkelt hsz-nek nem hiszem)
-
vans?
őstag
válasz
tutubull #1531 üzenetére
Na most elbizonytalanodtam... UK-bol hozatnek, az 140 korulre jonne ki a mostani GBP-HUF arfolyammal. Viszont ha lemondom es megsem lesz akcio az Airre itthon, akkor kellemetlenseget okoztam a kintieknek, mehetnek be ujra (mert mennek az Apple Store-ba jovo heten). Nagy problemak.
-
vans?
őstag
válasz
Ed Parker #1215 üzenetére
Ez az internet, ahol nincs hanghordozas, elozetes ismeretek a masik emberrol, ezert vannak a smiley-k.
iPhone-ra fel is raktam, Air-em meg nincs, pont ezert erdekelne, hogy van-e ertelme egyaltalan megvenni, ha egyelore meg szar es utana fel evvel kidobnak egy ugyanilyet 2 giga RAM-mal, es vesztettem vagy 30k-t...
-
vans?
őstag
Legyszi szamoljatok majd be rola, hogy hozott-e javulast..!
-
vans?
őstag
válasz
Totheground #1187 üzenetére
Van meg mit optimalizalni az iOS 7-en akkor.. Teljesen erthetetlen, baratnom i5-je peldaul gyakrabban (persze igy is nagyon ritkan) omlik ossze, mint nalam az i4 7.0.3-on... Ertem en, hogy csak 1 giga a RAM, de ez Apple, nem droid...
-
vans?
őstag
Elegge aggaszto ez igy vasarlas elott, hogy szinte mindenkinek crashelget az iPad, ujratoltoget mindent, stb. Nem ehhez van szokva az ember iOS-nel abszolut. Remelem tenyleg tudnak optimalizalni valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest