Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegory
tag
válasz
BulletBill27
üzenetére
OKÉ Bár az S-PEN Wacom technológia és a kijelzőnek támogatnia kell azaz iOS eszközök kiesnek. De igen a Wacomos tollak a legjobban jelenleg a piacon.
-
BulletBill27
aktív tag
Mennyi?
Az S-Pen ezt megeszi reggelire. Nagyon kezdetleges ez így még. -
sz3lim
tag
Nem ide tartozik, de nem tudna valaki olyan érintőceruzát ajánlani, aminek ehhez hasonlóan vékony a vége? Nem szükséges bluetooth.
-
moleculez
veterán
PS Touchoz valami hasonló cuccot tudtok ajánlani?
Az ára nem nagyon számít. -
Mielőtt rohannál megvenni, szerintem nézz szét az interneten egy kicsit. Pont a Procreate fórumán találtam egy elég jó review-t - rajzolásra nem biztos hogy alkalmas ez a ceruza, de kézírásra príma.
Egyébként meg nincs olyan, hogy "nem hivatalosan" bármit támogatnának az alkalmazások. Ha berakják az Adonit frameworkét, akkor támogatják a toll extráit, ha nem, akkor meg nem. A Procreate az utóbbi kategóriában van tudtommal.
-
gegory
tag
Tervezem, hogy veszek egy iPad Minit és hozzá egy tollat. Én a Procreate festek és kiváncsi lennék, hogy a nyomásérzékenység kívül nem hivatalosan támogat más funkciót is-e. Nincs valakinek ilyen Jot Script mert érdekelne a véleménye róla.
-
Elméletileg a Bluetooth LE csak az appokhoz kell, régebbi eszközökön "hagyományos" kapacitív stylusként használható azért.
Kíváncsi leszek, készül-e majd Android támogatás hozzá - BLE ott is előfordul a high-end esközökben.
-
halkow
őstag
még ellem kell bele

nemtudom mennyire életképes ez a cucc,... elég könnyen elhagyható a note okba legalább bele lehet csusztatni... -
sz3lim
tag
Mindaddig be akartam szerezni egy ilyet, amíg meg nem tudtam az árát.
-
Ez tetszik!
De!
Hol a fenébe van az Apple eredeti írásfelismerő rutinja, illetve annak a leszármazottja??
Newton és a iWrite?Elfogadnék egy hasonló alkalmazást a Z10-re.
-
SentryGun
aktív tag
Én erősen gondolkoztam/gondolkozom egy ilyen beszerzésén. Amióta belemélyedtem a témába, azóta annyi biztos, hogy nagyon nem mindegy milyen programmal használják.
A GoodNotes 4 például fejleszti hozzá a szoftvert is, van konkrét Adonit Jot Script integráció: https://itunes.apple.com/be/app/goodnotes-4-notes-pdf/id778658393?mt=8
A francia Aurélien Chevaleyrias szakértő a témában, szerinte a fenti programmal nagyon jól használható kézírásos jegyzetelésre: https://www.youtube.com/watch?v=Et6LET_Eu-U&list=PL7wSUJC8SxAAcpvP-eJ-lp1--nm_tb7oI
Plastik Józsinak viszont nem jött be, igaz a videó alapján a gyári programokkal próbálta működésre bírni: http://plastik.hu/2013/11/09/adonit-jot-script-evernote-edition-review/
Az Apple valóban odafigyelhetne erre a plus dologra, még ha rétegelvárás is egy külön megvásárolható toll+szoftveres integráció megoldással, főleg, hogy rengetegen használnak ipadeket az egyetemeken (legalábbis külföldön)...
-
Findzs
addikt
engem zavarna a késleltetés egy ilyen eszköznél

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az S-Pen ezt megeszi reggelire. Nagyon kezdetleges ez így még.