- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
aki nyaralás közben tv-zik, annak gratula. a MicroUSB csati meg nevetséges.
-
univerzita
addikt
Igazad van. Azért tudom ajállani azokota eszközöket ahol a tv adást streemeled wifin a tabletre vagy telefonra.Ennek két fontos oka van. Nagyon ritkán van az hogy pont akol ülsz a tablettel van a legjobb vétel. Van úgy hogy a vételi lehetöség 1-2 méterrel feljebb van. És bizony úgy nézni tv-ét hogy fejed fellett tartod a tableted nem a legkényelmesebb. A másik dolog fontos hog a eszközön ojan antenna legyen amit egy adapterrel csatlakoztatni lehet külsó antennához.( pl.ha kint vagy a nyaralódba). A MyGica WiTV erre képes. De lehet hogy van még más.
-
Fryskitt
addikt
Nem tudom, ez mit tud, de eddig BÁRMI, amivel TV-t próbáltam nézni és nem valami kívülre teleptett nagy antenna volt, az szar volt. Nézhetetlen fos. Nem tudom elképzelni, hogy ez jobb lenne azoknál.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
azbest
félisten
Azért az itthoni vételi körülmények közt jobbnak tűnik egy olyan megoldás, ahol valamilyen fix telepítésű eszköz streameli át hálózaton a mobilokra az adást. Ha már van valamilyen nas vagy okosabb és bővíthető router, akkor azzal meg lehet oldani. Nomeg úgy több csatornát is lehet nézni, mert az előfizetői kártya is használható.
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #23 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
Pontosan melyik másikra?
Androidra annyi van mint égen a csillag. W8-cal ugye megy minden stick, sőt van ami még RT-vel is megy.
Szóval milyen tablet OS van még? -
Quasi_modo
nagyúr
Egy ilyen kütyüt kitalálhatnának más platformokra is. Elfogadnám.
valami
-
Cyberpunk
félisten
válasz Daniel Alves #19 üzenetére
Elgépelés. Esetleg valami más probléma?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
univerzita
addikt
Természetesen van android-os verzio is. Mindenhol ahol tesztelték a készüléket a HD adás akadozot még a nagy városokba is. Néhány forgalmazónál aszt olvastam a specifikáciokban hogy max.támogatott felbontás 640 - 480. Ha valóban M1 HD- ét akars akkor a MyGica WiTV erre képes. Specifikácio-Support DVB-T Mpeg2,Mpeg4. Video-http://m.youtube.com/watch?v=yhSKnnMtFRk
-
veterán
Nagyon hasznos kütyünek néz ki , és még az ára sem vészes szerintem. Egy hétvégi horgászat alkalmával, jó lehet megnézni akár 1 sorozatot, vagy 1 filmet, vagy bármit.
halkow
Olyan szoftver/hardver mérnököket nevezel idiótának, akik harmad erőforrásból gördülékenyebb rendszert csinálnak, mint egy komolyabb droidos készülék.. Ezt te sem gondoltad komolyan remélem. Szívesen meghallgatom hogy egy A7-es procival szerelt iPad teljesítménye mire nem elég?
Nem is az a gond hogy az adótornyok erőssége nem lehet elegendő, hogy a hd adásokat "kitolják".. dehogy[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
ii77
tag
Mindenképpen pozitív számomra e kiegészítő. Az eddig forgalomba került iOS/Android-os tunerek csak az sd-adásokat tudták játszani. Tehát e tévécsatornák jöttek (jönnek jelen állás szerint): RTL Klub, TV2, Duna World, Euronews, C8. Ha jól értelmezem, ezentúl az összes ingyenesen (conax kártya nélkül) elérhető adást megjeleníti, úgymint: M1 HD, M2 HD, Duna HD, plusz a fent említett sd-csatornák is: RTL Klub, TV2, Duna World, Euronews, C8.
Bízom benne, hogy kijön az android-os variáns is, persze e hurok-antenna helyett, a már megszokott mcx-es ant.aljzattal is.[ Szerkesztve ]
VESTAX QFO
-
nuke7
veterán
kár, hogy a HD adást nem viszi
https://youtube.com/user/nuke7
-
vicze
félisten
A HD adás azért akad, mert a jelerősség nem elég hozzá, így szétesik a kép akad kihagy a hang/kép. Azért nem elég a jelerősség, mert egyrészt itthon alacsony az adótornyok teljesítménye (ahhoz képest ami kéne), másrészt az a kis "fityma" rohadtul nem elég a magas bitrata-s adások vételéhez. Bár ez a "magas" a 5-8Mbps-es HD-re vonatkozik, az SD 2-3Mbps között mozog.
-
halkow
őstag
már csak te hiányoztál! és halvány gözöd sincs miről van szó..... megint csak a napi 100xxhsz-t gyűjtöd mint minden egyes topicban!
egy szóval nem mondtam hogy ez Apple eszköz ! arra tértem ki hogy miért akadozik szerintem a hd-adás
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
halkow
őstag
válasz dreamdancer #5 üzenetére
minden benne van!
1. vételi erősség nagyon
jó" volt (szóval ez végett nem akadozhatott a hd-adás!"HD
adásoknál
már gyakran akadozott a kép.(a proci nem bírta feldolgozni valszeg )
Alacsonyabb felbontású
műsoroknál azonban nem volt
gond (ezt még úgy ahogy elbírta ) szóval ennyiAlcatel onetouch idol2s the king
-
dreamdancer
őstag
Te úgy mégis miről beszélsz? Mit kellett volna az Apple-nek optimalizálnia, egyáltalán, mi közük a kiegészítőkhöz? Meg úgy egyáltalán mi köze a SoC-nak és az optimalizálásnak az adatátvitelhez és a sávszélességhez?
Gondolkodj már, mielőtt rányomsz az OK-ra.
Nem a lényeg a fontos.
-
halkow
őstag
"HD adásoknál
már gyakran akadozott a kép.
Alacsonyabb felbontású
műsoroknál azonban nem volt
gond, a vételi erősség nagyon jó"Apple akkor nagyon jól optimalizált ..... az idióták nem bírják fölfogni hogy egy erősebb soc-al nem lenne ilyen gond.... a végtelenségig nem lehet optimalizálni....
Alcatel onetouch idol2s the king
-
univerzita
addikt
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=abC5558154 - Ez a termék kompatibilis iOS és Android és van egy elönye a tivizenhes képest.
-
dreamdancer
őstag
A telefonról/iPad-ről az adást AirPlay-jel át lehet küldeni AppleTV-re, illetve a hangot ugyanígy hangfalra?
Időzített felvételre gondolom nincs lehetőség. Amúgy tetszik, a HD-ért kár, az igazán "elférne" egy iPad kijelzőjén.
Nem a lényeg a fontos.
-
b4zsi-
őstag
Akinek tényleg csak tvzésre kell valami, de nem szeretne mobilinternet használni azoknak kiváló választás lehet. Még az árát se tartom annyira vészesnek erre a célra. Kár, hogy egyelőre csak Apple cuccokkal kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung 10.000 mAh-s powerbank EB-P3400XUEGEU
- ESR iphone 15 Pro Max edzett üveg Privacy képernyővédő fólia készlet
- Benks Mecha telefontok Apple iphone 15 Pro / Pro Max készülékhez Magsafe Új
- ESR Cloud Soft Case Apple iphone 15 Pro Max tok Magsafe Stand Halolock
- ESR Apple iphone 13 Pro Max 14 Pro Max 15 Pro Max vízálló telefon tok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest