- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
peugeotmate #10 üzenetére
Nem lesz nagy buli, szombaton barátnőmmel töltöm a napot, vasárnap meg családi ebéd, ha gondolod, kedveskedhetek egy kis sütivel..
-
Pantal
senior tag
Én meg holnap után.
-
törölt tag
Nem semmi hogy,hogy telik az idő.Amúgy korrekt cégnek tartom őket.
-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor ez nem úgy van, hogy minden huszadik vásárló nyer, hanem utólag lecsekkolják, hogy melyik számmal jár a legjobban a bolt, melyiknél kell a legkevesebbet visszaadni, és véletlenül az lesz a nyerőszám. Félreértés ne legyen, nem várom el, hogy visszaadják 10db mac pro árát, de jobb lenne egy olyan akció, ahol mindenki 5 vagy 10%- al olcsóbban vásárolhatna aznap.
-
Pantal
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Nem sokra mész vele, mert ha pl teszem azt, 500ftért vásárolsz, akkor 500ft-nak megfelelö pontot kapsz levásárlásra.
-
Mr.Csizmás
titán
mennyibe kerül a legolcsóbb áru a kínálatukban?
-
(ÉN)közPONT
őstag
Vettem náluk az első éveikben 8600 os powermac hez oprendszert
Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest