Hirdetés

Apple blog: Holnap ünnepli 20. születésnapját a StarKing

2011.11.11-e több szempontból is egy érdekes dátum. Egyrészt azért, mert legközelebb csak száz év múlva láthatjuk, hogy milyen az, amikor a digitális óra kijelzőjén csupa pálcika szerepel, másrészt azért, mert 20. születésnapját fogja ünnepelni a Mobilarenán futó Apple blog támogatója, a StarKing. Ennek örömére a holnapi nap folyamán minden vásárló részt vesz abban a játékban, melynek keretein belül minden 20. ember visszakapja vásárlása teljes összegét egy StarKing kártyán, levásárolható pontok formájában.

Az akció független a vásárolt termék típusától és árától, a pár ezer forintos iPhone tok friss tulajdonosa ugyanolyan esélyekkel indul, mint az, aki épp két iMac-kel járult hozzá az család jobb életéhez. A játékban továbbá azok is részt vesznek, akik megrendelnek egy raktáron nem megtalálható terméket és ki is fizetik azt, magyarul azok játszanak, akik számlát kapnak a vásárlásukról.

Hogy kik lesznek a szerencsések, azt a számlák egyedi sorszámának utolsó két számjegye határozza meg. A StarKing a születésnap után két héttel, november 25-én hirdeti ki weboldalán és Facebook oldalán azt a számlasorszám-végződést, amelytől számítva minden huszadik számla nyer. Ha például a nyerőszám a 14-es, akkor a 14, 34, 54, 74 és 94 végződésű számlasorszámok tulajdonosai kapják vissza vásárlásuk összegét minden egyes üzletükben.

Huszadik születésnaphoz kapcsolódik Photo Booth játék is a Facebookon. Négy kategóriába várják a legviccesebb önarcképeket, értékes nyereményekért cserébe. A kategóriák győzteseinek díja egy-egy iPod nano, a fődíj pedig egy iPad 2. Aki a beküldött kép mellé megadja november 11-i StarKing vásárlása után kapott számlájának sorszámát is, külön sorsoláson vesz részt egy további nyereményért. A részletek és a játékszabályok a StarKing Facebook oldalán találhatók meg.

Azóta történt

Előzmények