- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Vannak azért tűrhető cuccaik. A PC-s hangsugárzó topicban szokták ajánlani pár cuccukat pl, ha szűk a keret, de vállalható hangzást akar a vevő (most a sima sztereó, 2.0-ás rendszereikre gondolok). A hangdobozaik egészen korrekt hangszórókkal vannak felszerelve, de az összeszerelési minőség néha pocsék. Nyilván garanciában cserélik. Ez a cég meg számomra teljesen ismeretlen például, eddig sose hallottam róluk...
Bocha
Lent linkeltem, igaz, nem a link gombbal (ezért bocsi, WP-n nem működik az). Teljesen azonos kategória az a kis Genius cucc. De van még egy csomó hasonló termék olcsóbban. Továbbra is tartom, hogy ennyiért ez piszkosul drága szerintem. Persze akinek tetszik vegye, szíve joga, de én nem venném. Én pl ha ilyen kéne (mondjuk a nyári szalonnasütésekhez), inkább azt a kis vackot venném 2 ezerért.Szerk.: vagy ugyanennyiért (~15) egy mai boomboxot bármelyik elektronikai boltban. Azok működnek elemmel is, a legtöbb mai pedig kezel USB-s háttértárakat, CD-t, van benne rádió, szokott lenni rajtuk jack csatlakozó is a mobil lejátszókhoz stb... Valamivel nagyobbak is, nagyobb hangszóró fér bele, talán a hangjuk is jobb...
-
kolosanyi
veterán
Nem drága? Bakker, kb 2 rugót ér az egész tejfölöspohár... Normálisabb gyártók ennyiért is adják a hasonló kacataikat (lásd lent)... Jó, vezeték nélküli (itt úgyse beszélhetünk minőség romlásáról, nem tud rosszabb lenni egy ilyen kis vacak), legyen 3 ezer. Rendben, még haszon is legyen rajta, nehogy csődbe menjen szegény vállalatocska, 4 ezer, de akkor ez a plafon. Ehhez képest egy kicsit túlárazott ez is. (Egy normális headset meg nem 15 ezer, mivel nagyon relatív, hogy mi a normális. Ráadásul egy 15k-s IEM sokkal jobban fog szólni, mint egy ilyen izé.)
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=46782&ctNode=149
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest