- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz antikomcsi #98 üzenetére
Vannak bakik a mondásban. Tilos fizetni, ugye. Erre benne hagyták a végtermékben - szabad az asszociáció a fosra - ahogy a Bene oda tolt nem tudom hány dollárt az el is feledtem már miért. Nem tudom megtörtént-e, de mondott ilyet. A vágás soha nem igényes egy ilyen produkcióban. Ezt akkor látnánk igazán, ha a forrásanyaghoz is hozzáférnénk.
Nem szól arról a fáma, hogy az annyira anyagi juttatást nem kapó lokális embertársak miként és miért kerülnek bele a műsorba. Önként? Tipikusan olyan félérdektelen, cserébe céltudatos fejeik vannak, mint akik kapnak juttatást. Ami amúgy teljesen érthető és rendben is van. Csak akkor ne legyen az az állítás. Tilla szavai nyomán nem gondolná magáról, az ember, hogy a hitetlenek nézőtáborába tartozna, pedig de. Nem jön össze az önzetlen segítség intézménye ezekkel a számos bakikkal. A legvalószínűbb, hogy vegyes a dolog, de akkor aki a Tények Plusz szintjét meghaladó agytevékenységgel ül le a képernyő elé, attól nem elvárható, hogy hanyatt vágja magát a helyiek állítólagos altruizmusán.Krausz vastagon egy faszkalap. Igazi utcagyerek-attitűd csokrot puffogtat el a széria során. Nem muszáj visszajönnie. Fortunát a produkció irányítja, hogy a népnek tetsző jellemtensége mindtovább képesrnyőn maradhasson.
Hal kérdés és vonzatai, hasonló esetek: a többségi célközönség előtt ilyen kis apróságok rejtve maradnak, illetve lényegtelen. Felfogni soha nem fogom, de tömegek működnek így, érzelmi alapon.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #98 üzenetére
Tegnap én nem néztem.
De őszintén, véletlenek bármikor lehetnek.[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
antikomcsi
veterán
Hölgyek, Urak!
Ne mondja nekem senki, hogy a helyiek hagyták egy párnak, hogy elvigyék a méregdrága tonhalukat. Majd kisvártatva ugyanezt hagyták egy másik párnak is.
Kicsit sem tűnt megjátszottnak, amikor jöttek a halukért. Érdekes, hogy az első két pár halát elvették, akiket esély sem lett volna behozni. De Gáborék még pont tudtak üzletelni, és egy halfarkat megszerezni. Egyébként látta valaki, hogy pl. Tilláék mekkora halat szereztek?
Az eredményhirdetésnél derül ki persze minden. Mindkét pár mondta, hogy megegyeztek és cseréltek. Odaadták a drága tengeri uborkákat, és ha jól hallottam a srác még az óráját is.
És Nóri még azt mondja, hogy elpocsékolták a Jokert!? Nyilván felhasználom, hisz számít a beérkezés ideje is és úgy gondolták szerintem joggal, hogy így meglesz a védettség. Oké, hogy nem kedvelem a kiscsajt, mert irritáló tud lenni, és Barbie sem a kedvencem, de ezt most rendkívül igazságtalannak érzem.És persze már megint döntetlen. És Gáborék megint védettek! Hagyjuk.
Indulásnál Tilla tornyát nem fogadták el valamiért, de Gáborét, akinek a torony egyik oldaláról hiányzott a golyó azt elfogadták. És miután elmentek, már jó volt Tilláék tornya is, amit én pont olyannak láttam, mint előtte. És az már mérhetetlen szerencse, hogy Gáborékat rögtön az indulásnál kegyeibe veszi Fortuna és egyből roboghatnak is a cél felé.Lehet, hogy minden csak a véletlen műve, de úgy tűnik, hogy Gáborék sokkal szerencsésebbek, mint a többi páros.
-
Shadowfax
addikt
Vajon Gusztiék még mindig stoppolnak?
-
homerhamm
addikt
Azért az kemény, hogy a tűző napon a kánikulába kell táncolni...
Na még egy g*ciség, sellőruha. Aztán ha elestek volna és véletlen az út közepén neadjisten egy autó alá, akkor meg abból botrány lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ha igazán agyzsibbasztó műsort akartok látni, nézzétek az X-Faktort.
-
totron
addikt
Ebből a Guszti gyerekből rendre előbukik a falusi harcossal kevert szerszámos kamra, elég gáz. Zsuzsella persze a biztonságra megy, mint minden valamire való picsa, s annak cserébe tűr. Gáz a köbön. Az egymás felé való kifakadásnak is vannak szabályai, vagy mi.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #90 üzenetére
A férjének nem mer visszaszólni, ezért a frusztráltságát másokon tölti ki.
A homokos parton evezésen jókat röhögtünk itthon. Amúgy Emeséék mindent másoktól lestek el, mit hogyan kell csinálni, de itt már pont nem volt senki, ezért saját kútfőből kellett megoldani. Így sikerült.
Az utolsó bekezdéssel egyetértek. Kíváncsi leszek, meddig bírom nézni a műsort.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #89 üzenetére
Az a baj, hogy úgy látszik az adás alapján, hogy Zsuzsi is kezd Guszti szintjére süllyedni néha. Amikor visszaértek a hajszáról, miért kellett Sutyerákba belekötni?
Az, meg tényleg non plusz ultra, hogy a két lány ült a parton, és eveztek! Ha nem látom, ezt nem hiszem el. Ez speciel számomra inkább fájdalmas, mint vicces.
Amúgy sokkal később értek a kirakós helyszínére, de a fiataloknak annyira nem ment ez a feladat, hogy nagyon sokáig vesztegeltek ott. A fiú többször is a tájat nézne, mi, hogy jöhet, a kislánynak, meg fogalma nem volt az egészről. Itt dolgoztak le a hátrányból. A végjátéknál pedig csak találgatni tudunk, hisz úgy van összevágva, hogy fogalmunk ne legyen róla. Ha rajtam múlna, időbélyegzős felvételeket lehetne csak készíteni.
Valaki látta, hogy Emese-Anett elmentek e a szívecskés hajóig? Ha kételkednénk, még azt is hihetnénk, hogy motorcsónakkal elvitték nekik a kirakós darabjait félútig.
És nagyon bántó lehet a többi párosnak, hogy 2 hét szívás után LL Szenior csak úgy a semmiből beállhat a mezőnybe. Beraktam volna hajszázni őket. Az utolsó megy haza, a másik 3 pár marad.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #87 üzenetére
A fején is látszik, hogy anorexiás - testképzavarral küzd.
Amikor elindult tegnap a hajsza pont arra gondoltam, senki ne jöjjön vissza. Volt pár érdekesség: a távcsövet sokáig nem vették észre, nyilván valaki szólt nekik, mert annyira vakon voltak. Emeséék kb. félórával voltak lemaradva, de hirtelen felértek a hegytetőre és szabad szemmel (!) már látták, hogy hol van a szív.
A homokban () eveztek pár percet, a többiek már visszafelé jöttek, de így is utolérték őket (igaz, azt nem láttuk, hogy a puzzle-darabokat felvették volna, de sebaj), aztán pikk-pakk összerakták és már rohantak is. Utána ugyanattól a nénitől kértek rózsafüzért, akitől Zsuzsiék is. Bendéék legalább az árusnak adtak valamit cserébe (gyakorlatilag ezzel vesztettek időt).
Nem lett volna igazságos, ha emiatt kiesnek Bendéék. Igaz, sem őket, sem Emesééket nem sajnáltam volna...
Gusztit se, mert olyan stílusban beszél a feleségével, hogy kinyílik a bicska a zsebemben...És akkor jön ezekhez még egy új páros, ahol a csávót ki nem állhatom.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #87 üzenetére
Szerintem agyilag fogyott le.
-
antikomcsi
veterán
válasz homerhamm #86 üzenetére
Igen, furcsa, de én tegnap óta azt nem tudom feldolgozni, hogy Angi azt mondta, hogy fogyott! Miből??? És, hogy 39 kilósan ment haza! Tessék??? 39??? Ne hozzatok idegállapotba! Reggel ennyivel könnyeben jövök ki a fürdőből. Lehet csak az irigység beszél belőlem, de, hogy lehet egy egészséges felnőtt ember 39 kiló, még ha hölgy is?
Egyébként frusztráló lehet, hogy a hajszán küzdesz, mint az állat, a sírból hozod vissza a versenyt és magad, le előzöd a nagy riválist, még ha csak pár másodperccel is, aztán marad minden, mert nem esnek ki.
Az új párosról inkább nem is írok semmit.
-
homerhamm
addikt
Ma is rendőrautó. Ez egy vicc.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #84 üzenetére
Nahát, kulisszatitkok antikomcsitól.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #83 üzenetére
Próbálom figyelni, merre járnak, és a térképen rá is keresek a helyszínekre és teszek ott egy virtuális sétát. Jézus szoborból több is van a szigeteken, ahol a múltkor jártak és tippelni kellett a lépcsőfokokra, ott ugye a játékból nem tudtuk meg mi is az igazság, de több megoldást is találtam. Volt aki 305 lépcsőfokot számolt, de a legtöbb helyen a 365-ről számoltak be.
A mai Jézus szobor nekem jobban tetszik, már megcsodáltam a térképen azt is.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #82 üzenetére
Jövő héten akkor jobban fogok figyelni.
A gyerekdal legalább vicces volt, plusz egy helyi játékot is megismerhettünk. Ma meg szép helyen lesz a hajsza.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #80 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy 4 nap játék és az 5. nap hajsza. Hétfőn reggel indulnak, és másnap a kedd esti befutónál dől el a védettség sorsa. A szerdai játéknapon lehet jokert szerezni, és másnap csütörtökön megy a játék a veszélyzóna elkerüléséért. Csütörtök este már szállodában alszanak és pénteken lemegy a hajsza. Ha szállást kell keresni, az hétfő-kedd-szerda.
Akárhogy is, nekem még mindig kevés a valós játék és utazás, és a párok feladatmegoldása a műsoridőben. Ez egy nagyon jó formátum lenne, tényleg megismerhetnénk egy kicsit más kultúrákat, tájakat, de valahogy pont abból kapom a legkevesebbet, amiből szeretnék.
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #77 üzenetére
A feladat alatt a békatalppal való gyaloglást értettem. Aki ezt kitalálta, mászkáljon benne élete végéig.
antikomcsi: Valóban keveset láttunk a zöldséggyűjtésből. Én csak abban reménykedem, hogy a stáb kifizette az eladóknak az elcsórt terményeket...
Gondolom Ti is érzékelitek, hogy amit itt egy hétnek mondanak, az valójában kb. három nap, három éjszaka. Meg nem is egész nap látjuk őket, pl. nyilván ebédelnek, cigiznek, WC-znek, stb. A forgatások között meg szállodában pihengélnek.
Tegnap Anna el is szólta magát, hogy "egy extra napot kár volt ezért vállalni" - magyarul a védett pár túl sok külön időt nem tölt, ha nem vesz részt a játékokban. -
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #78 üzenetére
Még meddig fog menni ez a csodás műsor? Komolyan egy röhej az egész.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #76 üzenetére
Persze, jó volt a feladat, de nem is tudom, hogy Cserpeséket láttam e zöldséget gyűjteni. Megint elvettek egy csomó műsoridőt, hogy a játék eseményei helyett a vitatkozásnak adjanak helyt. Engem inkább az érdekelt volna, ahogyan a feladatokat megoldják. A nézők megint nem tudnak semmit. Akkor pontosan ki mennyi zöldséget gyűjtött? Volt e közte rossz is valakinek? Aztán meg amúgy is minek a verseny? Négyes holtverseny!? Na hagyjál már expressz! Gyakorlatilag a védett pár döntheti el, hogy ki legyen a biztos hajszázó. Az egyik már valóban eldőlt, amikor a békatalpat kiosztották.
Viszont annak ellenére, hogy Sutyerák Barbi finoman szólva sem a kedvencem, el kell ismerjem, hogy nagyon ügyesen játszik.
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #76 üzenetére
Elaludtam, mi volt a feladat?
Jó volt a zöldségtanulós feladat is, végre nem fizikai feladat. Amúgy én már ezekkel a logikai lehetetlenségekkel nem foglalkozok a műsorba, szomorú ez az egész, ami a magyar tv csatornákon folyik, hogy még egy utazós műsort is meg kell bundázni, és minden adásba mentőt vagy rendőrt tenni stoppolónak.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #75 üzenetére
Szerintem meg az volt a g*ci, aki ezt a szemét feladatot kitalálta. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt, hogy ki lesz biztos hajszázó.
Emeséék is rohadt idegesítőek már. Krausznak abban igaza volt, hogy lenyúlta a "gyerekeket" tőlük, és amikor egyet visszaszerzett, még ő volt felháborodva.
Amúgy nem picsogni kellene, hanem versenyt nyerni és akkor ők adhatnának hátráltatást másoknak, problem solved.Cserpesék nyerték a medált, végre egy feladat, amiben nem a nyers fizikai erő számított.
-
homerhamm
addikt
Milyen g*cik voltak a Gusztiék már, vagy mittomén kik voltak ezek a békatalpasok.
De amúgy mostantól minden adásba valamilyen villogós autóval fognak utazni?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #73 üzenetére
Nekem arról a zöld ruháról mindíg a zöldháttér jut eszembe.
Szerintem kieshetne pár ember, sőt akar mar a versenynek is vége lehetne, ez a két hét bőven sok is már. Inkább több tájat mutogatnának meg utazást mint a hisztis k*rvákat, már bocsánat.
De lehet inkább az a bajom, hogy túl hosszú a műsor. (reklámokkal eggyütt.)
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #71 üzenetére
Ne foglalkozz vele, össze-vissza beszél. Az iroda nem volt elég jó, helyette órákkal később egy temetkezési iroda jó volt a koporsók és csótányok között. Remélem, hamar kiesnek.
Viccesek voltak a játékosok teletubbyként. Főleg Cserpes papa villogtatta a testét, aki amúgy 59 éves, csak két évvel idősebb Stohlnál, és azért van némi különbség a két testalkat, állóképesség és erőnlét között. Nem neki való ez a verseny, teljesen fölösleges erőltetniük.
-
antikomcsi
veterán
Egyébként a joker játékon az ész vagy az erő győzött?
Nekem úgy tűnt, hogy az a létrafok nem odavaló volt, de Krausz Gábor erőnek erejével, recsegés ropogás közepette beletaposta a "helyére".
Amúgy sem érzem korrektnek, hogy valaki azt kapja, hogy mást hátráltathat, míg másnak privát fuvar jár egy távoli célig, amikor eleve elsőnek indulhatnak. Szerintem a többiek küzdelme teljesen felesleges volt, hisz esélyük sem volt.
-
homerhamm
addikt
Ez a hisztis ..... milyen holnapi hajszáról beszél? Ezeket nem is időrendi sorrendbe adják???
-
totron
addikt
válasz antikomcsi #69 üzenetére
Sokan képesek személyes sértésnek venni ha a megszokottaktól eltérőek a dolgok vendégségben. Hm.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #68 üzenetére
Azt nem értem minek csinálja/csinálta. Inkább örülni kellett volna, hogy fedél van a fejük felett. Nem kényelmes egy iroda, az tény, de elindulni este nagy rizikó. Lehet, hogy sikerül egy összkomfortos szállást találni, de ugyan ennyi erővel hoppon is maradhatnak. Persze egy kislány biztosan az ágyban alváshoz van szokva.
Ha lett volna őrségben, vagy telephely ügyeletes, akkor értékelné azt az irodát!
-
Shadowfax
addikt
Cserpes papa megkímélhetett volna a meztelen felsőtestének felvillantásától. Amúgy őket kb. sose látjuk stoppolni, egyszer csak már autóban ülnek.
Nem gondoltam volna, hogy Barbinál is van irritálóbb. De! Angika tegnap kifigurázta Anettet, hogy fújol, ahogy a szarban turkál. Az, hogy ő meg első héten a szagoktól öklendezett, a szállásokat fikázta, az úgy rendben van. Ma meg az irodai szálláson akad ki, ki is rángatja majd a pasiját új helyet keresni...
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #65 üzenetére
Az jó jelenet volt. Meg mikor a bivalyokat kellett festeni, állandóan a farkakon járt az eszük, mondjuk ezeknek mikor nem?
-
antikomcsi
veterán
Szuperszakács barátunk többet hisztizik, mint az összes csaj együttvéve.
A térképről gőze sincs, mindig eltévednek, rossz felé mennek, de persze megint az elsők közt érnek be.
A címet beleejti a csatornába, és míg a többiek érdeklődnek, hogy hova is kéne menni, ők rögtön autóba pattannak, és már robognak is, mert Nóri elmondta nekik, hová menjenek.
Dehogy mondtam volna el, szedjék csak ki a kanálisból, ha már ilyen bénák voltak.
-
totron
addikt
Hol játszódik? Érdemes belekezdeni?
-
homerhamm
addikt
Aha, biztos igaz, hogy leintettek egy mentőautót, áááá nincs ez előre lezsírozva.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Hisztivel indul a hétfő.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #58 üzenetére
Egyetértek.
homerhamm: Inkább nem árulom el, mert nem mindenki szereti a spoilert.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #56 üzenetére
Jön egy új páros.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #53 üzenetére
Cserpeséket már az első nap kisegítették Krauszék a motorcsónakkal és a sátorral, fordított esetben jó lett volna, ha most meg ők segítenek nekik (semmibe se került volna.) Laurában fel is támadt a rossz lelkiismeret, de mégsem mentek vissza. Nálam, hangsúlyozom, nálam, ezzel leszerepeltek.
Gusztiék azért nem segítettek a szendvicsevésben, mert számukra Krauszék ellenfelek voltak, nem tartoztak semmilyen szívességgel.
Krauszék ugyanakkor segítettek Zámbóéknak megcsinálni a 10 pálmaleveles szendvicset, ami szimpatikus megmozdulás volt.Itt sajnos a fizikai erőfölény győz, Zámbóékat sajnálom, de ez egy ilyen verseny. Cserpeséknek emiatt sincs esélyük a végső győzelemre.
Sutyerákék így fognak végig nyomulni. De lesz egy még ennél is undorítóbb páros nemsokára.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #53 üzenetére
Inkább a Jollyék estek volna ki, mint a Zámbóék...
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #52 üzenetére
Nem az, hogy nem bírom őket, hanem amit eddig láttam tőlük, az kevés. Gyakorlatilag nem tudták a feladatokat értelmezni, máshová mentek, nem vitték, amit kell, egy egyszerű nyomtatott térképről nem tudnak tájékozódni, de mégis mindig szerencséjük van. Kivéve a banánleveles feladatnál, ahol enni kellett volna.
A hajszán is elmentek a másik irányba, fogalmuk nem volt az irányról, jelentős időt elbuktak, de a "kiképzésen" előzni tudtak.
Ha mégis ilyen ügyesek, gratulálok nekik és elismerem a teljesítményüket.
De megsajnáltam a Zámbó testvéreket, mert ez a feladat sokkal nagyobb fizikai kihívást jelentett nekik.
Bocsánat, hogy megemlítem, de miért szerepeltek le? Ördög Nóra is csak őket hozta fel, hogy miattuk kerültek Gáborék a hajszába. De kérem, volt ott egy másik páros is! Ők pont annyira tehetnek róla, mint Cserpesék. Ha Gusztiék megeszik a kajájukat, akkor sincs ez a balhé, vagy ha mindenki megeszik egy adagot, akkor is mind a 3 pár mehetett volna tovább, ezzel szemben, most az egész ki lett hegyezve Cserpesékre.
Ennél sokkal gusztustalanabb volt a Sutyerák páros, akik megetették a fiatalokkal a kajájukat, de ők nem voltak hajlandóak enni. Na ehhez kell igazán vastag bőr az arcon. De ha fel is hánytorgatná valaki, maximum Barbika elsírná magát, hogy az nem is így volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #50 üzenetére
Valami nekem azt súgja, nem bírod Krauszékat.
Cserpesék nálam leszerepeltek amiért otthagyták Annáékat a pácban. (Emiatt lettek biztos hajszázók.)
Nem kell minden pletykát elhinni. Más műsorokban is volt olyan, hogy az elején megírták, ki lesz a nyertes, aztán nem is az lett.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #50 üzenetére
Az egész műsor egy színjáték, minden egyes mozdulatsor meg van játszva. Szerintem már a műsor elején tudták, hogy ki lesz a nyertes.
Ráadásul a hajsza ismétlését ma reggeli közben néztem meg, erre a kameraman pofámba nyomott vágóképként egy döglött patkányt, hát köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest