Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az első nap szerintem életre szóló kaland lett minden játékos számára. Ez egy olyan emlék, amit egyikünk sem felejtene el soha. Én biztos nem aludtam volna a parton a homokban. A képernyőn keresztül úgy látszott voltak ott egyéb lehetőségek is, csak egy kis kreativitás kellett volna hozzá.
Nem szeretnék előítéletes lenni, de szerintem ez a játék nem Cserpes úrnak való, meglepődnék ha eljutnának a következő országba. A lánya elég felelőtlen, hogy az édesapjával ment el megmérettetni magukat.
Nem tudom mennyire az én szegénységi bizonyítványom, de be kell valljam, hogy a játékban legszebbnek lenni akaró párt még soha nem láttam, vagy hallottam róluk.
1 millió követő? 50 millió megtekintés egy videón? Pedig nem barlangban élek, de halvány lila gőzöm sincs róluk. Mondjuk, lehet, hogy 49.999.900.-szor ők meg a rokonok nyitották meg.
Azon mondjuk jót röhögtem, amikor a partraszálláskor felkapta a csaj a hátizsákot, és a tömeg és gravitáció győzedelmeskedve úgy magával rántotta, mint egy letarolt tekebábut.
Állóképességet a Zámbó testvérekben sem sokat látok, szerintem ők szenvedni fognak, bár Krisztián elég lusta már a tutajon sem nagyon evezett, lehet csak cammog ameddig tud.Az Aleska Diamond és Béres Anett párost sem valószínű, hogy az eszéért fogom szeretni, kondijuk a gyalogláshoz, mászáshoz lehet, hogy megvan, de vajon mennyire vág majd az eszük, ha egy trükkös célpontot kell megtalálni?
Laky Zsuzsit továbbra sem értem a párválasztás tekintetében. Nem a játékra, hanem az életre gondolok. Kívülállóként úgy látom, nem illenek össze, de persze a szerelem vak, ha nekik jó, nekem semmi közöm hozzá.
Elnézést, lehet nem jól írom a nevét, de Sutyerák Barbara már leszerepelt nálam, mint ember, így most se neki fogok szurkolni.
Buci, Tilla lesznek az idei szezon udvaribolondjai, vajon meddig marad meg a vicces kedvük.
A szakács srácot most talán jobban látjuk majd kifordulni magából, a bevágott jelenetekben nem nagyon hasonlít arra, akit a Totemben láthattunk.
A kérdés továbbra is fenn áll nálam. A jelentkezők nem tudják mire vállalkoznak? Annyi a hiszti meg a rinya, hogy azt nehéz a kanapén ülve megérteni.
Ma volt a beetetés, holnap tuti, hogy 5 percenként lesz 20 perc reklám. Úgyhogy valószínű én késéssel fogom nézni. A TV2play-en már fent van, a mai adás, de tele van reklámmal. Valami más lehetőség után kell nézzek.
Aki "élőben" kívánja nézni, az ne feledje, hogy holnap, azaz szeptember 2.-n hétfőn 19:55-kor kezdődik az adás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest