Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Sajnos egyet kell értenem, főképpen, amilyen hírek szivárogtak (?) az esetleges, új DA játék kapcsán. (azt is online coop, "live service game"-kén képzelik)
Nem csak a Mass Effectben, hanem a valóságban is vannak rEAperek, amik végzetesek...
-
[Prolixus]
addikt
Jajj már. Hát ugyan a Kotaku report-ok után mégis ki hitte el, hogy ebbe a játékba még komoly energiákat ölnek. Kompetens fejlesztők. mese habbal mindkét dolog.
Az EA ezt már leírta veszteségnek. A Bioware-t meg be kellene hinteni sóval. Úgysem Bioware már régen csak egy bohózat. Szánalom a köbön.
-
gantum
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de hát még folyik a béta, most itt a hír, hogy nemsokára kerül bele tartalom is a motoron túl.

-
antikomcsi
veterán
Engedjék el ezt a dolgot.
Egyesek szerint annyi újítás kéne bele, hogy az már inkább egy új játék lenne.Én leginkább csak elégedetlen hozzászólásokat olvastam a játék kapcsán.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Senki se játszott vele 1 óránál többet...annyi idő alatt mindenki platinázta

-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerencsétlen egy bagázs. Ha látták, hogy ilyen állapotban van a játékuk, akkor mondták volna azt, hogy később jön. Ennek így semmi értelme, csak a saját nevüket sározták be. Őszintén szólva nem hiszem, hogy sokáig kitartanak melette.
Off
Carlos Padre
Mint a Conan Exiles? Az még most is borzasztó rossz állapotban van. -
GodGamer5
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Reménykedni szabad, csak nem érdemes...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem én egy év múlva visszanézek rá és adok neki majd még egy esélyt.
-
Sirandrish
legenda
Sajnálom hogy végül így alakult a játék sorsa..
Nekem beta alapján nagyon tetszett, meg is vettem, amit összességében nem is bánok, de ebben a játékban ettől sokkal, de sokkal több potenciál volt..
Félek hogy már bármit is csinálnak majd vele, már késő... -
ribizly
veterán
Egy statisztikát csak meglesnék róla, hogy hányan játszák még.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)