- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Flashback #63 üzenetére
Symbian SDK-val is dolgoztál már? Mert így nem tudsz teljes képet alkotni a dologról.
De most ha nem is teljesen 100%-ban egyezik az összes androidos telefon, azért elég kevés területe van a gyártóknak HW szempontból. Ezt még a megjelenés előtt is leszögezték.Az SW szempontjából érdekes dolgok pedig elsősorban a proci, RAM, ROM ez pedig kötött.
Most a GPS lényegtelen ilyen szempontból, nem azon fut az op.rendszer, de a nokiáknál procikból van alapból 10 féle szóval azért nehezebb dolguk lenne ha teljes symbian frissítést adnának ki a régi modellekhez. -
zsigus
őstag
Remélem, hogy nem értetted félre azt amit mondtam! Csak a frissítésre vonatkozott, nem a funkciókra.
Én nem fikázom sem a Nokiát, sem a symbian-t most is az van, és meg lennék elégedve ugyanezzel a rendszerrel is csak egy kicsit nagyobb tudású telefonon. (E51 már nem a csúcs) -
zsigus
őstag
Azért írtam ezt, hogy nincsenek új funkciók mert "általában" nincsenek, ritka az ilyen.
De akkor van ellenpélda is.Egyébként szerintem is van igazság abban amit mond.
A symbian pedig már megélt egyet s mást szóval én nem féltem. Hány rendszer volt már amit túlélt és hány lesz még? Sok -
zsigus
őstag
A Symbian frissítéseket ne említsétek egy lapon az androiddal!
Teljesen más a két rendszer, a symbian-os telókra is van mindegyikre frissítés, nekem pl. ami most az E51-emen van a harmadik eresztés (300.34es változat).A Symbian-nál mindegyik telón "más" rendszer van, ezt nem tudom jobban elmagyarázni, aki ért hozzá az majd elmondja de annyi a lényeg, hogy pl. az N97-nél is mondják sokan, hogy szar szoft-al jött ki és később az új kiadássokkal jobb lett akkor az nem frissítés? Persze nem kap új funkciókat meg ilyenek, de gyorsabb lesz például.
Az androidnál máshogy van mert ott minden teló ugyanazt kapja (ugyanaz a HW, ugyanaz az SW) csak esetleg pluszban kap egy egyedi kinézetet. És itt ugye minden telefonnál van 1.0->2.0 stb.
De a Nokiánál más a szitu, többféle hardver-t is használnak például.
És ők nem kockáztatnak egy olyan balhét mint ami az iOS 4-nél volt, hogy kiadták iPhone 3G-re is aztán teljesen használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest