Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Szasza_
tag
Azért még el lehet vele játszogatni, bár tény, hogy sokat vesztett már a kezdeti varázsából. De mondjuk nem is egy mai játék már.
-
ch003067
addikt
Ezzel még játszik bárki is egyáltalán ?

-
Mészi2
tag
Az a szar az angry birds ben hogy ha megcsináltad az összes pályát akkor csak foglalja a helyet, semmi értelme.
-
HuMarc
veterán
Szerintetek lenne igény egy Angry Birds topikra?
-
adam.np
csendes tag
"A Microsoft mobilokra szánt kiadás érdekessége, hogy 20 helyett 40 új pályát tartalmaz, vagyis úgy tűnik, hogy a hosszas várakozásért cserébe a Rovio némi extrákkal kedveskedik a vásárlóinak."
Ez így hülyeség, a Hoth epizód az összes platformon 40 pályát tartalmaz. Csak Androidon és iOS-en két 20-as részletben jelent meg, az első 20 pálya november végén, a többi pedig január végén vált elérhetővé. Tehát még így is hamarabb megkapták az említett platformok felhasználói, mint a Windows Phone-osok, szó sincs semmi extráról.
-
törölt tag
Inkább raknának bele valami olyan okosságot, ami megjegyzi, hogy hol tartottam. Baromi idegesítő, hogy ha valami oknál fogva letörlöm (helytakarékosság, factory reset akármi), akkor kezdhetem elölről az egészet.
-
Ádám16
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A WP8(!) felhasználók... A 7.8-ra nagyon kíváncsi vagyok, meddig fognak még fejleszteni, de szerintem max 8-12 hónap, és vége.
-
De legalább ezt is megkapták a wp-s felhasználok.
-
Sonyfan
tag
Angry birds lejárt..
-
Mészi2
tag
A windows mindig az utolsó
-
PakoA
csendes tag
Windows Phone 8 platformra is elkészült a Rovio népszerű játékának rengeteg új pályát tartalmazó kiadása.
Az új verzió egyelőre sem Windows Phone 7, sem Windows 8 operációs rendszerekre nem érhető el és egyelőre nincs is arról információ, hogy pontosan mikorra készülhet le.
WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest