- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Azt nem mondtam, hogy a spica felsőkategóriás, arra mondtam, hogy az X2 akadásmentessége engem nem fog vigasztalni, sem érdekelni, hisz a következő mobilom egy zte skate lesz, és előre tudom, hogy igenis akadozni fog, de együtt tudok majd élni vele.
A spicát meg tavaly novemberben adtam el főzött rom-mal, és akkor igenis akadozott még a youtube is, ha nem használtam task-killert. (ami ugye nem alaptartozéka az androidnak, tehát egyértelműen az android hibája) -
Depression
veterán
Sok-sok pro és kontra érv hangzott itt el.
Az androidot, mint kezelőfelületet nagyon megkedveltem, szép látványos, okos, de a spicámat olyan nagy örömmel adtam el aprópénzért, hogy csak na. A gyári szoft-tal, háttérbe letett progi mellett még telefonálásra sem volt alkalmas. Még a főzött romokkal is akadozott a youtube videó a 800MHz-es procin, míg ugyanazt a symbianos p1i egy 200 MHz-es procival gond nélkül lejátsza, pedig annál lassabb telefont azt hiszem még nem gyártottak.
Nyáron visszatérek én is androidra, de pont úgy kezelem a dolgot, ahogyan integra is: elviselem a nyűgjeit, és a lassússágát, igaz én ezt azért, mert nem veszek többet felsőkategóriás telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest