Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Kinek mi, ma vettem kezelésbe a Mate 9-em, első dolgom volt átklónozni a OP3-ról a Nova lauchert. Fejre állok az emuitól, majdnem sírva fakadtam amikor a kezdő beállítások után bedobott a főképernyőre. Borzalom. Hogy konkrétumot is említsek, röhej, hogy nincs opció egy szögegyszerű fekete alkalmazáslistára, amennyiben azt az elrendezést választom a képernyőkre odahányt appok helyett, vagy hogy a beállításokban ne süsse ki a szemem a fehér háttér. IPS ide vagy oda. Bőven elég indok, hogy valaki azonnal megutálja. Amúgy baba a telefon, csak emui ne lenne rajta

-
icp1970
senior tag
Huhhh.Ez igen csak biztató.
-
H.Istvan25
senior tag
Az android sokat nem változott, inkább az EMUI 6.0-ra leszek kíváncsi
-
Decske
senior tag
Jöjjön, jöjjön.
Nekem csak egy dolog hiányzik, hogy el tudjam tüntetni a navisávot. Azon kívül nekem bejön az EMUI. Stock Droid, meg blah. Maradjon a pixelen. -
atike
nagyúr
Várjuk. Az új Mate-eket is, de az új Androidot is a "régebbire"...

-
Kíváncsi leszek milyen lesz. Remélem hamar jön.
-
janeszgol
félisten
A Huawei egyik, ha nem a legjobb terméke a Mate 9. Viszont szoftverben vissza térhetne stck-közelibb kiadásra.
-
Matada2.3
veterán
Csordogáljon szépen az Oreo. Az utóbbi időben nem minden cég veri nagy dobra, hogy mik frissülnek és mikor.

-
Looserke
őstag
várjuk!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem csak egy dolog hiányzik, hogy el tudjam tüntetni a navisávot. Azon kívül nekem bejön az EMUI. Stock Droid, meg blah. Maradjon a pixelen.