Android Oreóval tesztelik a Huawei Mate 9-et

A Huawei is azon gyártók közé tartozik, amelyek a vegytiszta zöld robotos rendszertől meglehetősen eltérő köntöst adnak mobiljaiknak, persze ennek ellenére ugyanolyan fontos a tulajdonosoknak, hogy okostelefonjuk mielőbb friss, jelen esetben 8.0 oreós frissítésre váltson. A Mate 9 ma is egy remek óriásképernyős okostelefon modern hardveralapokon, az 7-es Android viszont lassan megérett a váltásra.


A Mate 9 Android 7.0-val indult útnak, de már készül rá a 8.0-s frissítés [+]

A méretes phablet szeptember 22-én járt a Geekbenchnél teljesítményteszten, és nem is a pontszám az érdekes (1846 / 6379 egy- és többszálas tesztben), hanem a 8.0-s verziószám az Android név mellett. A frissítés közzétételéről még nem nyilatkozott a Huawei, az viszont biztos, hogy a Mate 10 család október 16-án, Münchenben mutatkozik be, jó eséllyel Android Oreóval a fedélzeten. Közülük is a Mate 10 Pro ígérkezik a legütősebbnek, megnyúlt előlapi kijelzővel, Kirin 970-es SoC-vel és akár 8/256 GB-os RAM/tároló kombinációval.

Előzmények

  • 8/256 GB-os Mate 10 Pro is esélyes

    A Twitterre kikerült bejegyzés alapján a Huawei Mate 10 Pro összesen négyféle memóriakiosztásban lesz elérhető, a legerősebb kiszerelés majdnem 1000 eurós áron.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Megjött a Huawei Mate 10 meghívója

    Október 16-án, Münchenben hull le a lepel a sencseniek idei legjobbnak ígérkező okostelefonjáról.

  • Huawei Mate 10: október 16, München?

    A fenti dátumot és helyszínt egy lengyel hírportál szellőztette meg. A Mate 9 folytatása két kiszerelésben, kávamentes csúcsvariánssal érkezhet.

Hirdetés