- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon nyomul az Intel, hogy be tudjon törni erre a piacra, kellenek az újabb versenyzők.
-
Yany
addikt
válasz
callmeakos #12 üzenetére
"[...]mint a Nokiától, mint az Inteltől[...]"
Off és elnézést, de borzasztóan hasogassa a virtuális fülemet az ilyen. Tessék utánanézni. Ez "mind" akar lenni és nem "mint". De totál értelmetlen is így.
-
callmeakos
veterán
"Egyelőre nem tudni, hogy az Android melletti elkötelezettség milyen hatással lesz a MeeGo Linux életére, de pletykák szerint a projekt rövidesen parkolópályára kerülhet."
Ennek most kifejezetten nem örülök, mert nekem nagyon megtetszett a MeeGO, és ezért elég trehány és felelőtlen egy hozzáállás mint a Nokiától, mint az Inteltől hogy összehoznek egy új platformot, kijön 1 vagy 2 netbookra, meg 1 telefonra, aztán kidobják a kukába....
-
-
Pete55555
addikt
Androidnál először az ARM-re kéne optimalizálni (normálisan) aztán meg az Intelre, bár szvsz Intel jobban járt volna MeeGoo-val, csak azt is sikerült elb@szerintaniuk.
Arra meg kiváncsi leszek. hogy Atom procik hogy fognak szolgálni okostelókba, meg táblagépekbe, mindenesetre nekem nem kéne. Akkor inkább AMD Fusion c-50, c-60-al lenne érdekesebb, csak pont emiatt a platform miatt az intel kezdi elveszteni a netbookok piacán az egyeduralmát, és gondolom most minden fűszálba meg akar kapaszkodni.(#11) Duliee: Mondtam én, üzemanyagcellát a mobil gépeknek...
-
janos1988
addikt
Akkor a mobilok meg gyorsabban le fognak merulni?
-
-
Soni84
tag
Nem tudja valaki milyen telefon van a képen?
Egészen kellemesen néz ki... -
henrikk002
csendes tag
az az optimizálás nem inkább optimalizálás akart lenni?
-
Maxentius
addikt
Ha ez az az Aava Mobile, amit anno MeeGo-val mutattak be, akkor a MeeGo-nak is kuka...
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen várható volt, a múltkori bejelentés után hogy parkoló pályára teszik a Meego-t. De szerintem annak a rendszernek annyi. Sajnos.
-
BossBoss
őstag
Faxa! Es mi lesz a meego-l??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BIOS frissítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest