- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon nyomul az Intel, hogy be tudjon törni erre a piacra, kellenek az újabb versenyzők.
-
Yany
addikt
válasz
callmeakos #12 üzenetére
"[...]mint a Nokiától, mint az Inteltől[...]"
Off és elnézést, de borzasztóan hasogassa a virtuális fülemet az ilyen. Tessék utánanézni. Ez "mind" akar lenni és nem "mint". De totál értelmetlen is így.
-
callmeakos
veterán
"Egyelőre nem tudni, hogy az Android melletti elkötelezettség milyen hatással lesz a MeeGo Linux életére, de pletykák szerint a projekt rövidesen parkolópályára kerülhet."
Ennek most kifejezetten nem örülök, mert nekem nagyon megtetszett a MeeGO, és ezért elég trehány és felelőtlen egy hozzáállás mint a Nokiától, mint az Inteltől hogy összehoznek egy új platformot, kijön 1 vagy 2 netbookra, meg 1 telefonra, aztán kidobják a kukába....
-
-
Pete55555
addikt
Androidnál először az ARM-re kéne optimalizálni (normálisan) aztán meg az Intelre, bár szvsz Intel jobban járt volna MeeGoo-val, csak azt is sikerült elb@szerintaniuk.
Arra meg kiváncsi leszek. hogy Atom procik hogy fognak szolgálni okostelókba, meg táblagépekbe, mindenesetre nekem nem kéne. Akkor inkább AMD Fusion c-50, c-60-al lenne érdekesebb, csak pont emiatt a platform miatt az intel kezdi elveszteni a netbookok piacán az egyeduralmát, és gondolom most minden fűszálba meg akar kapaszkodni.(#11) Duliee: Mondtam én, üzemanyagcellát a mobil gépeknek...
-
janos1988
addikt
Akkor a mobilok meg gyorsabban le fognak merulni?
-
-
Soni84
tag
Nem tudja valaki milyen telefon van a képen?
Egészen kellemesen néz ki... -
henrikk002
csendes tag
az az optimizálás nem inkább optimalizálás akart lenni?
-
Maxentius
addikt
Ha ez az az Aava Mobile, amit anno MeeGo-val mutattak be, akkor a MeeGo-nak is kuka...
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen várható volt, a múltkori bejelentés után hogy parkoló pályára teszik a Meego-t. De szerintem annak a rendszernek annyi. Sajnos.
-
BossBoss
őstag
Faxa! Es mi lesz a meego-l??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged