- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Alakul....
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Z-o-t-y
tag
Ma szólt a Gépem, hogy megjött az ICS a T-s Ray-em re (remélem nem néztem be, most frissítem épp)
http://instagram.com/_doublez_
-
gybazsi
senior tag
Addig szerintem nem is lesz olyan nagyon nagy részesedése az ICS-nek, amíg a 30000 Ft-os belépő droidos telefonokon nem az fog futni. Azért szerintem az eladások legnagyobb részét azok teszik ki.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
szezso15
addikt
válasz Silversting #5 üzenetére
Incredible S, Desire S-re is van már. (igaz még csak Kínában)
*Hajrá Loki!* i15+
-
h3lios
addikt
De nem a gyártók használják a telefont.
A hétköznapi ember pedig azt se tudja milyen az alap szoftver, bemegy a boltba megveszi látja a felületet és rögtön tudja mit vett, és épp ez a cél hogy könnyen azonosítható legyen a rendszerről a telefon és, hogy minél többet vegyenek a telefonokból / tabletekből.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Csak 1 példa, ha lenne 1 autógyárad és lenne 1 beszállítód ami a belső anyagokat szállítja, akkor te 1 olyan autót raknál össze ami ugyan úgy néz ki mint a beszállító cég autója, vagy csinálnál 1 egyedi design-t ami csak a te autódra jellemző ? Mert a gyártók ezt csinálják a saját UI-kkal.
B-tag: H3lios#2825
-
b4zsi-
őstag
Akkor a gyártóknak nem kellene minden készülékre egyedi felületet varázsolni. Annyira kiakarnak tűnni az androidos mezőnyből akkor a csúcsgépen módosítson szoftvert a többire tegye fel az alap androidot. A középkategóriát nem hiszem, hogy érdekli a tácsvíz,motoblúr,szenze, stb.
-
anulu
félisten
hát, kb a Google részéről tökmindegy, csak Android menjen rajta...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
h3lios
addikt
+1, nagyon igazad van, ezeken a telefonokon nem megy a parasztvakítás amit a gyártók csinálnak az ICS-el. Beígérik alapból hatalmas csúszással, aztán vagy nem adják, vagy pedig laggosan. (Respect a Sony-nak a frissítésekért). Viszont itt szinte azonnal a legújabb rendszert kapod teljesen stabilan, ennél nem kaphat többet 1 vásárló.
-
b4zsi-
őstag
Ez elég csekély, hogy tablet illetve telefon is van Androidos oprendszerrel. Annyit elvárás lehetne a Google irányából, hogy a piacra adott készülék már nem jelenhet meg 2.3.x-el, hanem csak 4.0.x-es szoftverrel...
-
n0_gAboR
őstag
Elmult evekben csak Nexus telom volt. Vegyetek ti is azt, nem lesz gondotok ilyen dolgokkal.
Nexus S es a Galaxy Nexus is remek keszulek.A HTC Sense es tarsai meg az alu keszulekhaz nekem nem hoz annyi tobbletet hogy lecserelnem atiszta, gyors androidot azonnali frissitesekkel.
Sot, meg ha kicsit dragabb is a nexus, akkor is mindig ezt valasztottam, mert tudtam hogy mennyi szopastol mentem meg magam ezaltal.Sajnos a belepo kategorianal nincs meg ez az alternativa.
-
anulu
félisten
először jelenjen meg a Focus II, aztán beszélünk róla
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Zirowe
nagyúr
Nem az android hibája, ha a samsung fos gyári romot csinál, de a rendszerben ott a potenciál, hiszen az xdas arcok mégis csodát tesznek.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
h3lios
addikt
Postázd el nekem !
Mellesleg az sem az android hibája, hanem a telefoné, az S híres a random akadásokról fagyásokról pont ezeket küszöbölte ki az S+. Nekem sem nagyobb akadás, sem fagyás sem hirtelen újraindulás nem volt még, pedig elég intenzíven használom a telefont.B-tag: H3lios#2825
-
anulu
félisten
hát, személyes tapasztalat alapján messze van ez a stabilitástól. random fagyás, restart hegyek. nagy ívben fogom az első kukába kivágni.
-
h3lios
addikt
Az használja a gyári Romot ami STABIL. 2.3.3-at használok SGS+ on. Sima S-re sok CM9 et lehet találni, ami rendesen teszi a dolgát, de az ilyen ROM-októl soha ne várd el, hogy olyan stabil legyen, mint 1 hivatalos. Az pedig dicséretes, hogy a WP villámgyors és a többi, de annyira lehet testre szabni, mint 1 a darab téglát. Tudod, valamit valamiért.
-
anulu
félisten
és aki nem akar rootolni, azzal mi a helyzet?
-
Zirowe
nagyúr
Elég sok sgst rootoltam, és főzött rommal a tulajok tapasztalatai alapján egy teljesen más telefont kaptak vissza, ami a közelébe nem ér a gyárinak.
Nem az android hibája, ha a samsung fos gyári romot csinál, de a rendszerben ott a potenciál, hiszen az xdas arcok mégis csodát tesznek.
De hiába is tépem itt a szám..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
anulu
félisten
nem akarok IDDQD-t, hanem egy stabil rendszert akarok. a 2.3.4-el is még mérföldekre van tőle
-
anulu
félisten
válasz #16820480 #28 üzenetére
2x frissítettem, mindíg buktam. fogalmam sincs, mi az az "OTA frissítés". nem is akarom tudni. letöltöttem egy official release-t, felraktam, utána sehol semmi adatom. az meg, hogy ahány gyártó annyi "OS" szememben egyre inkább a vicc kategória.
-
Zirowe
nagyúr
Telefonodra van 3 főverziót, és ezzel a nagyon szerencsések sorába tartozik, mégis mennyi támogatást szeretnél?
Örök élet, ingyen sör?2010. márciusában jött ki, és a legutolsó hivatalos frissítés 2011. decemberében jött ki rá.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
"Ilyen milyen?
Dinamikusan fejlődő?"bugos, széttagozódott akármi, az újat meg nem lehet felrakni a telefonomra (SGS), mert csak. amúgy WP8-ig várok, utána repül az ablakon. és boldog leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Silversting #27 üzenetére
Igen, valószínű ezért írják sokan, hogy a frissebb verziókkal gyorsabb a telefonjuk.
De te továbbra is összemosod a rendszert a gyártókkal, ami nem ugyanaz.
Wp7 fronton is megy a para és beszaratás, hogy vajon lesz-e wp8 a mostani és korábbi modellekre, miközben hónapokkal ezelőtt még itt verték a mellüket, hogy bezzeg az ms..
-
M..
csendes tag
"És azt nem értem, hogy a felhasználóknak miért nincs választási lehetőségük a teljesen alap, Google által kiadott legfrissebb ROM között, illetve a gyártók által összemókolt ROM-k között."
Na pont az általad felvezetett problémára jött létre az xda. Ha ilyen ambícióid vannak bátran olvasgassál arra.
Egy nagy gyártó készülékeit elsősorban a kezelői felület különbözteti meg a konkurenciától. Marketing szempontból fontos, hogy kitűnjön valamivel. Viszont így sokkal nehezebb rávarázsolni a friss rendszerre ezeket a saját felületeket. 2 oldala van. Értem amit mondasz, de mint írtam arra is létezik a megoldás.
Az a felhasználó aki nem fog nekiállni ROMokkal kísérletezni, 95%ban nem is érdekli, hogy 2.3, vagy 4.0 fut-e a készülékén. Már ha tudja egyáltalán, hogy léteznek ilyen verziószámok (hidd el, hogy ők vannak többségben). -
h3lios
addikt
Utóbbira tudok válaszolni.
Mert a gyártóknak érdekük a saját kezelő felület, ettől lesz "egyedi" az adott márka és erről a hétköznapi ember első ránézésre meg tudná különböztetni a telefonokat, ha nem lenne kismillió launcher. A Nexus és a Nexus S Google féle kinézettel operál, mert abban az esetben az a "gyártó" hivatalos kinézete.B-tag: H3lios#2825
-
fatal`
titán
Te sem gondolod komolyan, hogy a Google majd az összes létező hardverre kiad kernelt, az összes touchscreen meg minden szirszar driverével. Ez a gyártó dolga lenne.
-
törölt tag
látszik, hogy sokszor frissítettél már az OTA frissítéseknél nem buksz semmit, már ezer éve így megy.
egyébként a témához: nem kéne senki tökére lépkedni, elég lenne úgy megcsinálni a frissítőt, mint a Chrome esetében: a háttérben szépen megoldja, és észre sem veszel semmit belőle. pontosan így kéne menjen. az meg, hogy a gyártó mikor frissíti a felületét, hát rajta múlik, de a háttérben a rendszer frissülhetne magától.
-
Silversting
csendes tag
Hogy dinamikusan fejlődik, azzal nincs gondom. Inkább a gyártók magatartására gondolok. De tény az is, hogy hatalmas erőforrás igénye van, mindig meg-megakad valahol, ez sem tetszik. És azt nem értem, hogy a felhasználóknak miért nincs választási lehetőségük a teljesen alap, Google által kiadott legfrissebb ROM között, illetve a gyártók által összemókolt ROM-k között.
-
hallerlaller
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz Silversting #21 üzenetére
Ilyen milyen?
Dinamikusan fejlődő?
Igen, ez tényleg nagy bűn egy op rendszernél.Vagy te a gyártók magatartására gondolsz?
Ők viszont nem egyenlőek az androiddal.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
berbatov2
senior tag
válasz Silversting #21 üzenetére
+1
-
Silversting
csendes tag
Azt hiszem, ha ilyen marad továbbra is az Android, átpártolok Windowsra. WP8 egész jónak ígérkezik.
-
h3lios
addikt
Hát akkor csak a T-nél dolgoznak júzerek. Bent a faszi azt mondta, hogy nálunk a jelenlegi telefonomon (S+) lévő rendszer (2.3.3) a legfrissebb a rendszerük szerint, de tegyük hozzá, hogy ez még akkor is vérciki, ha már van 2.3.5-6, mert már az ICS-t kellene kiadniuk nem az ősrégi GB variánsokat.
-
anulu
félisten
a userek nagy része magától nem frissíti azt, ami működik. az android frissítési mechanizmusa pedig kész szégyen (bukod a beállításokat, sms-t, mindent).
-
h3lios
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy pl. 1 Minin hogy működik a rendszer, mert szégyen, hogy a samsung a hw gyengesége miatt nem frissít 1.4-es procival és 512 Rammal szerelt telefont.
#Gergosz2
Tévedés a Tmobilenál a legfrissebb GB !!! a 2.3.3 ez számomra mindent elárul, nemhogy ICS, még az 1 évesnél régebbi GB sem a legfrissebb.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
hát a T monile még mindíg halogatja
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
M..
csendes tag
Tölthető a mai naptól az xperia mini, mini pro, valamint a Live with Walkman-re is a 4.0.
Ezzel azt hiszem frissült is a teljes tavalyi paletta Sony-nál (play-t kivéve bizonyos okokból), talán active még nem.. abba nem vagyok biztos. Hátha valaki jobban tudja. -
Qukac
tag
Hát szerintem az s3 miatt ezek a számok jelentősen felfelé fognak ugrálni.Meg tényleg most kezdődött el a frissítési időszak.Én még nem írnám le az ICS-t.Mondjuk a tucatdroidok GB-el jönnek ami megnehezíti a dolgát de hát szerintem év végére jelentős növekedés lesz ebben a jelenlegi 7%-ban.
-
Bailey
senior tag
De S2-ből 28 milliót eladtak, és azokat most frissítik. Ez is sokat lendített az utóbbi egy hónap adatain szerintem.
-
h3lios
addikt
Mert az a rendszer beton biztos, ha kiadnak olyan telefonokat amin ICS fut és akad, döcög akkor mindenki azért fikázná őket.
Ameddig létezik az android, addig probléma lesz, hogy egymást érik a frissítések, de a gyártó k még az x el azelőtti változatot próbálják meg megcsinálni. Samsung kivételével, ők a csúcsmodellen kívül szarnak bele az egészbe.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
jobban ráléphetne már a gyártók tökére a Google, szigorúbban kellene venni a frissítési szabályokat.
-
fatal`
titán
És a Sony tavalyi palettájának a fele, hamarosan jön a másik felére is.
-
Silversting
csendes tag
Persze, hogy felgyorsult, mivel azóta vannak piacon a gyárilag ICS-sel szerelt telefonok. Frissítést úgy tudom eddig csak az S2, a Sensation és a Nexus S kapott.
-
Lenry
félisten
annyira nem meglepő, mikor szinte minden Androidos telefon tesztjének szoftverrésze azzal kezdődik, hogy "a telefonon az Android 2.3.x fut".
egyszerűen nem értem, hogy a gyártók miért hoznak még ki Gingerbreades telefont...a "be van ígérve az ICS" meg konkrétan sz*rt se ér, mert egyrészt egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ebből az ígéretből hányszor lett tényleges ROM, és abban is biztos vagyok, hogy a felhasználók egy számjegyű százaléka frissítgeti csak utólag a telefonját.
szóval hatalmas mínuszpont az összes gyártónak, mert ez túlnyomórészt az ő fasságuk
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Jadro
veterán
Nem csodálkozom túlzottan. A gyártóknak kellene tolnia, mert a júzerek nagy része otthon nem frissít. A hardcore felhasználók aránya - akik meg úgyis frissítik ha hivatalosan nincs még kint a frissítés - meg nem túl nagy.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
h3lios
addikt
Kijön a Jelly és vele együtt jön az abszolút Káosz !
Én már csak röhögni fogok rajta, mivel ICS hivatalosan nem lesz a telefonomra, csak hátradőlök és röhögök a többieken, akik még az ICS-t várják, de csak nem akar jönni, de a gyártók már az új rendszert farigcsálják a csúcsgépekre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest