Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Maemon nagyon jol meg van oldva a gomb nelkuli menu es taszkvalltas is, de en ennek ellenere a kameragombra raktam a taskswitchert, hogy legyen fizikai gomb is a funkciohoz. A virtualis gombokkal minden szep es jo, ameddig a rendszert nem terheled meg, de amint 100%ra ugrik a CPU, es masodpercekre megtorpan a keszulek, mindjart kinszenvedes lesz a csak virtualis gombsor (pl nincs olyan gomb, amit nyomvatartva bezarhatsz egy elszabadult appot, max kiveheted az akkut).
-
Forceman
tag
Mi a helyzet a szegecses kesztyűkkel? Persze nem amin ki van hegyezve
.
-
blueMerle
veterán
Nálam 1 euró egy olyan picike teleszkópos-toll amivel a kapacitív kijelzőket lehet vezérelni. A virslinél nem kicsit elegánsabb és higiénikusabb
A témához szólva engem sose zavart 1-2 fizikai gomb, nem biztos hogy ez olyan nagyon jó ötlet. Pl. nálam is ha befagy az Android néha, akkor simán a fizikai gombokkal vissza tudok lépni a főkepernyőre. Namost itt akkor hogy?
-
skajwa
senior tag
Az a 4 gomb nem hiszem hogy annyira zavaró lett volna...Tableteknél mondjuk már más a helyzet.
-
Integra
titán
ilyen táblán még csak-csak, de hogy telefonon...
nem vagyok biztos, hogy jó ötlet e.
nekem hiányzik a hivás felvétel és lerakás gomb a déziről. és szeretem a többi gombot is az alján. az optikai egeret nem használom, de nem zavar. jó hogy az alján ott vannak a gombok. -
FRENK1988
veterán
Bekapcsolni hogy lehet gombok nélkül?
-
-
DemonDani
addikt
Jobb kérdésem van...
Mivel kapcsolod be a cuccot? -
törölt tag
ne síkesztyűben próbáld
AkosL: lehet, hogy tényleg nem mindegy a kesztyű anyaga, de nekem úgy emlékszem, hogy azM8-on ment. illetve az M6 mp3 lejátszónak van egy kapacitív érintős irányítógombja, ami mellé betéve a blackberry bőrtokját, tekergette a hangerőt a szebembe, ahogy súrlódtak.
majd kipróbálom, csak most nincs itthon semmi más kapacitív dolog... -
törölt tag
sima bőrkesztyű is megteszi... persze nem műbőr, hanem igazi.
amúgy az N900 is gomb nélküli készülék, tehát ebben nem elsők, de szerintem is érdekes elképzelés. mondjuk ha már amúgy is kapacitív érintőgombokat tesznek egy csomó telefonra, akkor azok helyett simán lehetne annyival nagyobb képernyőt is már...
-
VS461
tag
A teljesen fizikai gombok nélküli, kapacitív kijelzős cuccokat (telókat) télen hogy fogjuk használni? Az SGS-emen, ha bejövő hívás van, nem tudom felvenni kesztyűben... Vagy vegyek mesterlövészkesztyűt?
Vagy legyek Szmissz ügynök egy, állandóan a fülemben lévő headsettel?
-
Rickazoid
addikt
Azért az tényleg jó kérdés, hogy teljes kijelzőből hogy érsz el bármit is kilépés és gombok nélkül. Kíváncsi vagyok a megoldásukra.
Illetve remélem ez nem jelenti majd azt, hogy elárasztják a piacot a gomb nélküli telefonok és a QWERTY is feledésbe merül végleg. Pedig ideális párosítás lenne a gomb nélküli kijelző és a kicsúsztatható QWERTY. -
Szóval itt a "gomb" nélküli telefon lehetősége...mindenképp érdekes, az tény!
Remélem sikerül azért úgy megcsinálni, hogy használható legyen a mindennapok során is!(Bár nekem személy szerint biztos fog kelleni néhány év, hogy meglegyek fizikai gomb(ok) nélkül...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest