- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Pontosan. Akkor lett volna ennek (meg a sok Lite appnak) létjogosultsága, amikor a legtöbb készülék még 512 vagy 756 megabájt RAM-mal került forgalomba, mondjuk úgy 2012-2013 környékén.
-
enginev3.0
félisten
Android go évekkel ezelőtt kellett volna, mostanra el kell felejteni a túl gyenge készülékeket
-
ghiottone
nagyúr
Alsó kategóriában a szoftverfrissítésre is nagy ívben tesznek sokszor. Ez csak egy álom kb.
Eddig a 30-ezres kategóriában a Xiaomi belépő telefonjaira, a Nokia 2, illetve a Moto C esetében láttam azt, hogy jönnek biztonsági frissítések.
Amúgy a Go rendszert elkezdték portolni? Max. az segíthetne, de ott is csak a hozzáértőbb felhasználók számára. -
clon
senior tag
És élnek is a "lehetőséggel" a gyártók és csinálnak is hozzá gyengébb készülékeket
Nekem inkább az jött volna be, hogy a régi készülékekre amire már nem került rá új rendszer egy (jó)ideje azokra is faragnák a GO-t, hiszen a vas hasonló mint amit most gyártanak hozzá. Értem azt már egyszer eladták és a GO ráfaragása költség és nem jön vele bevétel csak akkor ha "új" készülékkel együtt kerül piacra.
A régi készülékek GO-val új életre kelhetnének és ugye a mai nagy "ÖKO" tudatosság is meglenne és nem lenne annyi ehulladék vagy fiókporfogó. -
CsabaZz
tag
válasz
Rothmanakos #2 üzenetére
Nem, az az Android One. A GO egy gyenge készülékekre tervezett Android.
-
Somatom
veterán
válasz
Rothmanakos #2 üzenetére
Ez egy gyári felület. A Samsung gyártja a telót.
-
Rothmanakos
tag
A GO-nak (többek közt) nem pont az a lényege, hogy gyári a felület?
-
ghiottone
nagyúr
Ezen nem kell csodálkozni. A múlt héten a kezembe volt egy Alcatel 1X - Android Go rendszerrel. A launcher, téma és ikonok az Alcatel sajátja volt, nem a megszokott stock rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest