Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ami a lényeg, hogy ha fontosnak gondoljuk, van olyan szolgáltatás, ami a 0-nál jóval nagyobb eséllyel segít az ilyen esetekben. Nincs 100%-os módszer.
Használni kell és kevesebb a reménytelen eset. Ezt abból a rengeteg, részben nekem intezett kérésből gondolom, mikor mindenféle védelem, biztosíték, jelszó... nélküli eszköz megkeresésére kérnek fel, legtöbbször hiába. -
Auratech
őstag
Ez a szolgáltatás szerintem alap kellene legyen egy oprendszernél, ami mögött ilyen brutál felhős kapacitás trónol. Jó a szolgáltatás, lehet hasznos is. Én mindenféle platformon használok hasonló szolgáltatásokat és van ami még ennél is jobb, egyelőre, de biztos fejlődik még.
Winphon beépített , bekapcsolható szolgáltatás a nyomon követés. ios-n is van ilyen. Használtam jó.
Ennek a droidos követésnek egy hibája van, elsőre, hogy nem logozza a helyadatokat. Ez jó neked, ha nem vagy túl paranoiás. Amúgy semmi perc alatt meg lehet találni mindenkit, aki online, valamilyen formában...Én a legnagyobb megelégedéssel használom a PREY alkalmazást W7-laptopon, IOS táblán(nem 3G!-s) droidos telefonon 2X.
A PREY készít egy szoftver-hardverkomponens, eszközazonosítókból, imei, MAC-adress... profilt, amit képes lenyomozni, ha pld átmyomták az imeit és a MAC adresst, akár.
Laptop esetében procit és winyót kell cserélni, újratelepíteni, órát átállítani... stb kell, ha át akarom vágni a rendszert. Szóval elég macerás.
A szoft egy mail címhez 3 eszközt rendel ingyenesen. Minden eszközt 10-x kereshetsz ingyen. Ez egy megnyugtató próba után 9 lehetőség. Az eszköz webes kontroll paneljén mindig látod, hogy rendben van. Nem kell rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest