- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ami a lényeg, hogy ha fontosnak gondoljuk, van olyan szolgáltatás, ami a 0-nál jóval nagyobb eséllyel segít az ilyen esetekben. Nincs 100%-os módszer.
Használni kell és kevesebb a reménytelen eset. Ezt abból a rengeteg, részben nekem intezett kérésből gondolom, mikor mindenféle védelem, biztosíték, jelszó... nélküli eszköz megkeresésére kérnek fel, legtöbbször hiába. -
Auratech
őstag
Ez a szolgáltatás szerintem alap kellene legyen egy oprendszernél, ami mögött ilyen brutál felhős kapacitás trónol. Jó a szolgáltatás, lehet hasznos is. Én mindenféle platformon használok hasonló szolgáltatásokat és van ami még ennél is jobb, egyelőre, de biztos fejlődik még.
Winphon beépített , bekapcsolható szolgáltatás a nyomon követés. ios-n is van ilyen. Használtam jó.
Ennek a droidos követésnek egy hibája van, elsőre, hogy nem logozza a helyadatokat. Ez jó neked, ha nem vagy túl paranoiás. Amúgy semmi perc alatt meg lehet találni mindenkit, aki online, valamilyen formában...Én a legnagyobb megelégedéssel használom a PREY alkalmazást W7-laptopon, IOS táblán(nem 3G!-s) droidos telefonon 2X.
A PREY készít egy szoftver-hardverkomponens, eszközazonosítókból, imei, MAC-adress... profilt, amit képes lenyomozni, ha pld átmyomták az imeit és a MAC adresst, akár.
Laptop esetében procit és winyót kell cserélni, újratelepíteni, órát átállítani... stb kell, ha át akarom vágni a rendszert. Szóval elég macerás.
A szoft egy mail címhez 3 eszközt rendel ingyenesen. Minden eszközt 10-x kereshetsz ingyen. Ez egy megnyugtató próba után 9 lehetőség. Az eszköz webes kontroll paneljén mindig látod, hogy rendben van. Nem kell rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest