- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Van akinek megfelel, én szoktam látni embereket pl buszon iphon-on filmet nézni. Más kérdés, hogy vajon hány ember fogja minden képességét kihasználni. Pl én pmp-en is lehet filmet nézni, képeket nézegetni, soha nem használtam. Vannak rajta játékok, talán 1x-2x. Amire használom, rádió-zenehallgatás, mondjuk a kezelésénél jól jön a 3" érintőképernyő.
-
Gusztáv
addikt
Nekem is egy Samsung P2-m van, és azért ezt használom mert 1: 30+ óra mp3-at bír egy töltéssel 2: van rajta rádió, ami a HTC-ről lemaradt, 3: a telefont így is sokat kell tölteni.
Plusz a Samsung PMP-ben van bluetooth és vezeték nélküli fejhallgatóként tud a telefonhoz csatlakozni. Így bejövő hívás esetén leáll a zene, hallod a fejhallgatóban a csengést, a pmp-n látod ki hív, fel tudod venni. Ilyenkor vagy headsetként működik (nekem nem jön be mert hülye módon a mikrofon a pmp aljában van) vagy a hang a telefonon marad. A hívás bontása után folytatódik a zene onnan ahol abbamaradt. A pmp-ről el lehet a telefon pár funkcióját érni, tárcsázás, híváslista.
Minőségben is ott vannak a Samsungok, az enyém már 2 éves múlt, ennek ellenére csak a sarkain kopott meg a festék, ott kilátszik a fém. Ja és a hozzá kapott fülhallgatónak még semmi baja. Csak sajna most itthon hivatalosan nem kapni Samsung mp3 lejátszókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest