- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Ha még él a topic.
A kamera foylamatosan fagy, hol bootolja a telefont, hol csak simán nem reagál az exponálás gombra, és manuális reboot kell, az éprintő képernyő van hogy nem reagál a hívásnál, ilyenkor képernyő kikapcs, aztán vissza. Más hiba egyelőre nincs, de már ez is elég bosszantó. Megpróbálkozom egy főzött rommal is, aztán veszek egy G4-et.
EDIT: Ja igen, az akku az érdekesen viselkedik, mivel még nem rootoltam, kalibrálni nem tudom. Van hogy fent van töltőn és közli, hogy ő bizony lemerült, aztán kikapcsol, majd boot után 50%
-
t2g
csendes tag
Sziasztok,
szombat éjjel hegesztettem fel az 5.1-et, ma úgy megállt, hogy szétszed, akku levesz volt. A telefon része nem csörgött ki, a kijelző nem kapcsolt be, csak lent villogott a led, hogy volt korábban egy nem fogadott hívás. Viszont lemerült nagyon az akku, a képernyő, a gmail és az Android OS a zabagép.
Üdv,
G -
flexxx2
őstag
Na nálam bejött egy megoldás a 3g melegedés és akkuzabálásra.
Kikapcsolom teljesen. Feltöltöm (saját töltőt ajánlják) teljesen kikapcsolva. Ha feltöltött akkor lehúzom, és bekapcsolom. Akkuhasználat nálam üres lett. Teszteltem, és nincs melegedés, és akku is normális.
5.1 még nincs rajta. -
DMG
senior tag
Két napja fent van, eddig jó, kalibrálni még nem sikerült, mert még nincs root-olva, viszont az 5.0.2-es ADB Backup-ot nem tudom rá visszatölteni maradéktalanul.
-
imikedapro
csendes tag
válasz
imikedapro #43 üzenetére
-
imikedapro
csendes tag
A rendszer felzabálja az akkumulátort..
-
kowu91
csendes tag
Nekem még nem jelzett a teló, hogy lenne frissítés. Ez normális?
-
DMG
senior tag
na neki veselkedem én is, majd beszámolok a tapasztalatokrol.
-
DMG
senior tag
Valami tapasztalat már 5.1-el? Tegnap nem jutott időm feltenni.
Ami a merülést illeti, ugyan kalibráltam a telót, de azt vettem észre 5.0.2 alatt, hogy amikor 4%-on van az akksi, és feldugom tölteni, akkor kb 2 perc alatt felugrik 20%-ra szóval szerintem kalibrálással van baj. Majd 5.1-el újra kalibrálom.
-
kowu91
csendes tag
Nálam is ez a gond. Sokszor netezés közben 40-42 fokos az aksi, ami már nem igazán tesz jót neki ha jól tudom. Arról már nem is beszélve, hogy aktív használat mellett, kb. 3-4 óra alatt lemerül. Sajnos a 4.4.4-el nincs tapasztalatom mert mikor megvettem a telót már 5.0 volt rajta, de sokszor gondolkoztam már, hogy vissza teszem hát ha megszűnnek ezek a problémák.
-
flexxx2
őstag
Nekem ha 3g bekapcsolva akkor merül és melegszik nagyon. Az a baj, hogy erről nem hallok, hogy javítaná az 5.1. Reménykedem, de ha nem javul meg, akkor visszaállok 4.4.4re.
-
Fecniii
tag
válasz
Balathruin #32 üzenetére
most ha kijön az 5.1 utána nyomok egy resetet és reménykedem hogy rendbe jönnek a dolgok ha nem akkor downgrade.
-
Fecniii
tag
válasz
Balathruin #30 üzenetére
5.0-nál totál reseteltem a telót.
-
Fecniii
tag
Nálam ugyanez! Mindenféle baja van 5.0.2 alatt lassú, akadozik, kifagy, billentyűzet bugos (hiába írok nem jelenik meg a szöveg) Rohadt gyorsan merül (bár ez lehet aksi probléma is ezt most tesztelem, lehet cserélni kéne). Ha az 5.1 -el is ilyen lesz akkor megy vissza a 4.4.4 azzal sokkal jobb volt a felhasználói élmény sajnos.
-
Just_Reboot
addikt
Kint van a factory image!
-
dsr
senior tag
Tisztelet a Google-nak , hogy ezt is megkapja az n4!!
-
kromatika
veterán
Meg sem váltam volna a nexus 4 től mai napig,ha az aksi idő nem lenne ilyen gagyi.
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #22 üzenetére
De igen, de most 3 oldal van, nem egy, mint KitKat alatt volt. Na, meg minek azokat bezárni?
-
atike
nagyúr
-
-
faham
aktív tag
Végre itt van, já
-
mirtex
csendes tag
Véééégre!
-
niof
veterán
User error...
Én most tettem fel az euphoria OS-t, ami szintén 5.1, és nagyon meggyőző eddig!
Ha esetleg végképp meg akarsz a készüléktől szabadulni, akkor inkább add el. Lenne olyan, aki örömmel használná, adott esetben még akár évekig is. A mai napig nagyon jó kis telefon!
-
CygnusX
tag
Üdv!
Nem úgy van, hogy:
-True HD IPS: 720x1280 (ami az Optimus 4x HD-ben van), és
-True HD IPS+: 768x1280 (ami ebben is van)?Nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok, jól tudom-e?
-
adabra
senior tag
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
Ha az is benne van a N4 5.1-es frissítésében, akkor telepítem...
Szerintem nem ide szántad a hozzászólást.
-
macilaci78
nagyúr
Laikusként nem értettem, minek egy telóra Dolby Surround...
-
Danndi
tag
Miután túlélt egy simtálca cserét, és megkapta a lollipopit, csajom azóta használja. Semmi gond nincs vele, száguld, pöpec kis telefon!
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok rá.
-
PZsolt27
tag
A 4.4.4-el nagyon stabil volt és ha ez sem oldja meg a Lollipop összes baját, akkor kidobom a kukába. Rettentő idegesítő az 5.0 óta az egész telefon, lassú lett, fagy, minden baja van... igazi hulladékot hozott össze a Google.
-
TRIvidore
tag
Nem ártana ha javítaná a memóriaszivárgási problémákat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a Google fejlesztői oldalára még nem került fel az új rendszerverzió, de OTA módon már letölthető a Nexus 4-re az Android 5.1.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest