Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én soha nem mondtam, hogy lagmentes. Az utolsó frissítés nagyon sokat javított rajta és ritkán, de azért előfordul 1-2 megakadás. Viszont a 30fps nem 60 és ugye a Project Butter miatt a sebesség érezhető ha egymás mellé tesszük a 2-t.
-
Xaels
félisten
válasz
rbalint88
üzenetére
Lehet rám mondani, hogy HTC fan vagyok és összességében eddig mindig elégedett voltam a Sense-el, de nekem a Nexus S-es 4.1-ről az volt a véleményem, hogy bizony gyorsabb mint az eddigi csúcs HTC-k amiket birtokoltam pedig azoknál sem lehetett kifejezetten sok lagról beszélni.
Rhyme-ra amúgy nem jött már ICS? Mintha Augusztus végéig ígérték volna rá.
-
Xaels
félisten
válasz
lionhearted
üzenetére
Használt Nexus S-eket lehet kapni 50körül és arra már van Jelly Bean.

-
Xaels
félisten
Egy kérdés: az iOS6 jobban használható mint az 5? Több funkciót kaptál amiket használsz is vagy csak megnyugtató, hogy az 5-ösből 6-os lett?
Az, hogy a Motorola b@szik a frissítésekre az nem a Google hibája(legalább is a Milestone 2 korában még biztos nem így volt). Ha remegő kézzel várja valaki mindig a frissítést annak meg van az alternatíva, úgy hívják Nexus. Azok ugyanúgy megkapnak minden frissítést szinte azonnal mint az iPhone.
-
Xaels
félisten
Mert a legtöbb esetben a gyártói "felület" nem csak a Launcher-ből áll. Rengeteg plusz apró funkciót bele integrálnak a rendszerbe ami fel sem tűnik csak amikor egy másik gyártó készülékére teszed le a voksod.
(#50) Keldor papa: egyetértek!

(#52) HawerKing: igen vannak alternatívák a play!-en, de azok összeválogatva sem fognak olyan egységet adni mint amit a gyártó fejleszt. Ha meg mindent pótolni kell valami külső alkalmazással akkor majdnem ugyanott vagy erőforrás igény tekintetében.
-
Xaels
félisten
Minden héten más pletyka. Amúgy az Optimus G hardverére építhetnek Nexus-t, az odacsapna rendesen. Tegnap mondjuk azt olvastam valahol, hogy marad a Nexus kinézet is így tuti kihagyom. Ha HTC lesz mint azt pletyizték és a One széria külsejét örökli akkor elgondolkozom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest